Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maasmechelen:

Waterput boren voor tuinbewatering

Waterput boren voor beregening piste Ik wil een put laten boren voor beregening. 1800m² aan tuin die goed bereikbaar is. Diepte van de put moet nog bekeken worden.

Plaatsen blokhut

Tuinhuis Luna 2.95m x 2.95m +extensie van 2m + stormbeveiliging

Put boren voor beregeningsinstallatie op aan te sluiten

Beregeningsinstallatie geplaatst in een tuin met bestaande grondwaterput. Deze put was reeds lang uit dienst en nu blijkt dat er niet genoeg water getrokken wordt en er zal dus een nieuwe put geslagen moeten worden waar we onze pomp op kunnen aansluiten.

Waterput slaan/boren voor tuinberegening

Ik wil graag een waterput achter het tuinhuis laten slaan of boren, waarop ik dan tuinberegening kan aansluiten.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Waterput boren voor tuin te besproeien , komt achteraan in de tuin. Dit is een HOB , er is ruimte genoeg.

Polycarbonaat plaatsen rond beeld

Een beeld is gerestaureerd en dient terug in zijn alkoof geplaatst met een polycarbonaat plaat als bescherming. Ongeveer 160 cm x 80 cm. Onregelmatige vorm.

Golfplaat dak vervangen van garage

Dak vervangen is een golfplaten dak van een garage. Graag een nieuw golfplaten dak voor de garage. Oppervlakte rond de 15 m².

Muur bekleden in gang

Mijn gang, 5 meter dient een nieuwe wandbekleding (houtachtig) te krijgen aan beide kanten met 5 deuren.

Spouwmuurisolatie aanbrengen op enkele plaatsen

In mijn nieuwe woning analyseren of er overal spouwisolatie aanwezig is. Bij de plekken waar er dit niet aanwezig is moet er dus extra spouwisolatie geplaatst worden.

Diverse klussen in appartement uitvoeren

Er zijn enkele kleine klusjes die moeten gedaan worden in mijn appartement. Men moet een trapleuning plaatsen, afwerken van de dakisolatie en de elektriciteitsdraden afschermen. Het gaat om relatief kleine werkjes en er kunnen nog andere bijkomen.