Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Overpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Overpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Overpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Overpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overpelt:

Nieuwe regenwaterput plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor het plaatsen en aansluiten van een regenwaterput voor een nieuwbouw.

Gat in buitenmuur boren voor toiletafvoer

Een gat te boren voor de toilet afvoer in de badkamer 1 étage van ons huis.

Prijsaanvraag plaatsen paviljoen 'outdoor living' 505x295

We zouden graag een prijsofferte krijgen voor het mogelijk plaatsen van paviljoen "outdoor living" 505x295 zodat we weten welke onze kosten zijn en kunnen overgaan tot een mogelijke aankoop van dit paviljoen. Er ligt al een betonnen ondergrond met netten in verwerkt dus dit paviljoen zou met bovengrondse betonvoeten geplaatst moeten worden. Inclusief 2 dakgoten (lange zijde). (die wij dan zouden bestellen) Mogelijkheid is om de achterwand , een deur van te maken, uit te snijden. Graag te bespreken of het mogelijk is.

Waterput slaan in de tuin

Een waterput van beperkte diepte (10 a 15m)

Riolering komt uit in waterput

In mijn zakenpand in Overpelt is de riolering verkeerd aangesloten naar het schijnt, de buizen zijn op de verkeerde afvoer aangesloten.Riolering komt uit in waterput. Kan u iemand langs sturen voor dit na kijken?

Riolering aan te sluiten

Achterkant huis wc aansluiten aan riolering straat. -+7m klinkers (opbreken en terugplaatsen). Zijkant huis grind (grind verwijderen en terugplaatsen na aansluiten riolering. Spadewerk aangezien er weinig plaats voor machines

Kippenren 2 (kleiner)

De bedoeling is om de huidige lage draad te vervangen door hoge draad (zie foto). Beton randje 10cm boven de grond uit + 1m80 Bekaert draad erop. Graag 1 deur in de zijkant (in het midden). En een systeem voorzien dat ik zelf een vogeldraad kan spannen erboven op, zodat deze niet door gaat hangen. 1 verschil met de foto wel is dat de lage draad de kippen toe laat om op de mesthoop te geraken. (achteraan op de foto) Graag hier nog een hoek zodat de mesthoop ontoegankelijk wordt voor de kippen. De maten dan ongeveer: 5m breed (hoek om) 16m lang (hoek om) 1m breed.Foto in bijlage.

Inrichten boven verdieping. Muren en plafonds 100m2

Wij wensen een prijsopgave te ontvangen voor het plaatsen van 3 muren. en het afwerken van de plafonds. Huidige situatie: 3 slaapkamer ( 2x >30m2 en 1x 12m2) plus overloop.Houten latjes die verwijderd zijn. Geraamte dient aangemaakt te worden voor gipsplaten of een ander syteem. Muren zijn niet noodzakelijk maar afwerking van de plafonds wel. Volledige afwerking noodzakelijk.

Renovatie achterbouw

Graag hadden wij de bestaande achterbouw (veranda en betonnen garage) omgebouwd tot een bijkomende leefruimte. Aangezien er een plan van een architect wordt gevraagd bij de gemeente ter goedkeuring van verbouwing, volstaan onze tekeningen niet. We willen de verbouwing tevens zelf uitvoeren. We zoeken dus een architect die ons een plan kan tekenen die we kunnen inleveren bij de gemeente.

ik ben op zoek naar een firma die ...

ik ben op zoek naar een firma die kelderbouw doet.