Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor nieuwe regenwaterput plaatsen:

Nieuwe regenwaterput plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor het plaatsen en aansluiten van een regenwaterput voor een nieuwbouw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Overpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe regenwaterput plaatsen uit heel België:

Regenwaterput boren

Wij willen een regenwaterput(beton) van 10m3 laten plaatsen. De put zou over het huis moeten om in de tuin de kunnen komen. De put in de grond moet ook nog worden gegraven. Er is geen mogelijkheid om via de voordeur of garagepoort achter in de tuin te geraken (rijhuis)

Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit

Wij wensen de oprit van onze woning ( ca 50m²) te vernieuwen. De oprit bestaat nu uit sylextegels. Wij wensen deze te vervangen door sierkiezel. Bovendien wensen wij onder de oprit een regenwaterput te laten plaatsen. Volgende werken wensen wij uit te laten voeren; - wegvoeren van sylextegels - plaatsen van regenwaterput van 10.000 l + verbinding op rioleringsnetwerk van straat - wegvoeren van 30 cm grond - plaatsen + aantrillen van 25 cm ruw steenpuin - plaatsen + aantrillen van 5 cm fijn steenpuin ( daarop komen sierkiezelmatten eccogravel en sierkiezel - plaatsen van matten en verdelen van kiezel doen we zelf). - plaatsen van boordsteen aan weerszijden van de oprit ( +/- 16 lopende meters ) - verwijderen van een 6-tal boomstronken ( van coniferen die zijn afgezaagd tot ongevee

Plaatsen regenwaterput en septische put

Wij willen een extra regenwaterput plaatsen in onze voortuin, zo groot mogelijk. Met aansluiting/verbinding aan onze andere put in de achtertuin.

Vergroten regenwateropvangcapaciteit

We hebben momenteel een betonnen regenwaterput, die af en toe leeg raakt. Bestaat er een manier om een tweede put bij te plaatsen waarbij gebruik gemaakt kan worden van de pomp uit de bestaande put ? Met een soort van overloopsysteem of iets dergelijks ?

Regenwaterput plaatsen en installeren

Ik had graag een regenwaterput van 7500 l aangesloten op het toilet en de wasmachine. Belangrijk is wel dat het leidingwater wordt ingeschakeld als de regenwaterput leeg is. De put wordt vlak aan de nutsvoorzieningen geïnstalleerd. Liefst automatisch reinigende filter.

Regenwaterput en bijhorende aansluitingen plaatsen

Wij willen een regenput plaatsten van 10000 liter voor toiletten, douche en wasmachine. In de put moet de regenpomp verwerkt zitten. We willen ook graag een automatische vuller hebben wanneer de put leeggeraakt. Put moet in beton zijn.

Steken van een regenwaterput

Vakman gezocht voor het plaatsen van een regenwaterput in kunststof ik dacht van zo een 1500 a 2000 liter.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een regenwaterput van 10m³ + bezinkput van 5m³ laten plaatsen in mijn voortuin. Bereikbaar voor kraan om te graven. betonnen put kan er over de heg vanop straat ingezet worden. Diepte: regenwater loopt er in op ongeveer 90-95 cm hoogte (onderkant buis) Positie: waar nu het kippenhok staat (zie foto's) Met deksel op maaiveld voor controle en onderhoud pomp.