Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Peer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Peer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Peer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Peer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Peer:

Put boren voor tuin te besproeien en vijver

Put boren om tuin te besproeien en vijver te vullen. Het is een vrijstaande woning, dus heel gemakkelijk toegankelijk langs beide zijden is er heel veel plaats.

Grondwaterput boren voor tuin

Een putboring voor een beregening in mijn tuin. De grondwaterput moet achter in de tuin komen.

Herfolieren van pvc ramen

Ik wil mijn ramen laten herfolieren omdat er verschillende vleugels zij afgebladert. Het zijn 6 ramen.

Dakwerken nieuwbouw

Graag prijs voor maken van dak nieuwbouw (in laatste fase) Gaat over 2 aan een gesloten woningen.

Putboring voor aansluiting WC en wasmachine

Ik zou een putboring willen uitvoeren voor de aansluiting van de wc, wasmachine.

Velux-ramen nakijken voor lekkages

Velux-ramen dienen nagekeken te worden op lekkages en dan eventueel hersteld. U kunt me telefonisch contacteren na 16u00.

Dringend aannemer gezocht voor verschillende werken

Voorbereidingswerken voor plaatsing leefveranda: 1. Betonplaat (3,8m x 5m) +vorstrand 2. Spouwmuur metsen (1,5m x 2,9m) 3. Dorpelsleggen blauwe steen 4. Aanpassing dakgoot 5. Vloeren Belgische blauwe steenin veranda 6. Terras aanleggen vietnamese blauwe steen +/- 30m² na definitieve opmeting wordt veranda 8 weken later geplaatst. Alles zou af moeten zijn april - technische plannen + details ter beschikking

Woning te herstellen - dichtmaken van doorgang

Jaren geleden hebben wij een kamer bijgemaakt op de zolder van de garage en een doorgang gemaakt naar de woning, dit gat zou terug moeten gedicht en bezet moeten worden zodat deze huurwoning terug in de staat waarin ze zich bevond kan overgegeven worden aan de huisbaas

Schakelwoning

Bouw schakelwoning : Renovatie van bestaande woning + Nieuwbouwwoning

Tegels leggen op terras. Op ...

Tegels leggen op terras. Op tegeldragers. Tegels zijn 1m op 1m. Terras is 9m50 op 4m. Tegelklem om ze op te heffen is beschikbaar.