Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Riemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Riemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Riemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Riemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Riemst:

Voorbereidende werken uitvoeren om nieuwe keuken te plaatsen

Voorbereidende werken uitvoeren om nieuwe keuken te kunnen plaatsen. Waterleidingen verplaatsen. Electriciteitsleidingen verplaatsen. Verlichtingen verplaatsen. Muren met een totale opp. van 2-3m² opnieuw bezetten. Tegelvloer van ong. 20m² aanleggen.

Stookolie tank verwijderen uit kelder

Stookolietank van 3000l verwijderen uit kelder, inhoud nog ongeveer 50l.

Wachtbuis gas leggen

Ik wil een sleuf van (8 meter/30 cm)van het riool tot de gevel,en ongeveer 3,5 meter in de kruipruimte,en een werkput (1x1x1).Deze moet voorzien worden van een wachtbuis Benor-gekeurde pvc buis met een diameter van minimum 110 mm.De sleuf moet overal 80 cm diep zijn.

Put boren voor moestuin

Ik heb een klein stukje grond met een moestuintje. Ik zou graag een put willen boren om de moestuin te voorzien van water. De pomp en installatie voorzie ik zelf.

Aanleg tuin met zwembad

Wij zijn op zoek naar iemand die ons ideeën en advies kan geven voor het aanleggen van een tuin. Dit is voor een achtertuin, daar is een bedrijf op geweest. Graag een zwembad integreren. Ter plaatse komen kijken.

Blauwe steen verzagen voor dorpels te maken

Blauwe steen verzagen voor de dorpels aan vensters en deuren.

Cementeren van de voorgevel

Wij gaan een huis renoveren en wensen graag de voorgevel al volledig in orde te hebben. Nu om de hoge kosten te vermijden is cementeren wel een mooie optie. Eerst beginnen met de voorgevel ongeveer 6 m op 6, daarna de rest van de gevel.

Overkapping balkon

Ik zoek een vakman voor een overkapping van het balkon te plaatsen. Welk materiaal valt te bekijken met de vakman omdat ik hier geen idee van heb. Oppervlakte terras is 2,5 x 4 meter.

Schilderen stuccen en muurtje metselen

Het is voor het bijplakken en schilderen van een muurtje

Sleuf graven voor aansluiting water en elektriciteit

Een sleuf van 60 cm diep samen met een put van 1 m x 1 m x 1 m diep, voor aansluiting gas. Graafwerk in bestaande tuin met wat klinkers. Adres vakman.