Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Tongeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tongeren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tongeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tongeren:

Nieuwbouw zetten

Ik wil een nieuw huis bouwen. Er zijn plannen aanwezig maar die dienen volledig opnieuw te worden aangepast. De totale oppervlakte van de grond is 10 are en de bebouwde oppervlakte 250m². Ik heb een voorkeur voor moderne stijlen met houtskelet.

Afbraakwerken varkensstallen

We hebben een kleine boerderij gekocht enkele maanden geleden. Nu willen we enkele varkensstallen afbreken aan de achterkant. Maar we willen ook een stukje dak van die varkensstallen heel laten. Veel betonstructuren. We willen graag kennismaken met enkele vakmannen in een poging om een match te vinden waar we een deel van ons project aan toe durven vertrouwen. Het doel is om deze werken te laten gebeuren in de volgende 2-3 maanden. We wonen te Tongeren. Er moeten ook twee steun pilaren geplaatst worden.

Ruwbouw in pastoriestijl bouwen

Woning pastorij stijl Kelder:15x10m Gelijkvloers 15x10m 1e verdieping 15x8m Zadeldak (zolder) Straatkant ligt hoger en loopt zo licht naar beneden richting tuin.

Plaatsing van een gyproc plafond

Een bepleisterd plafond is in een slaapkamer naar beneden gekomen en we geven de voorkeur te herstellen met gyproc.

Beton storten om tuinhuis te plaatsen

Ik wil een tuinhuis zetten met een afdak langs. Schat dat ik ongeveer 25 kub beton nodig heb. De netten leg ik zelf.. dit alles bevind zich ongeveer 15 meter van de straat..

Luifel verplaatsen

Verplaatsen van een elektrische luifel van ongeveer 3m. Ik zou die graag bij mij thuis hangen.

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.

Allerlei klusjes

- keukenkraan herstellen - WC nakijken - beslag deuren vervangen en deuren afstellen en vervangen - lampen vervangen ( binnen en buiten )- stopcontact verstevigen

Tuin heraanleggen

Ik wil de tuin verder aanleggen: - nadruk op windbescherming (haag, bomen) - verdere aanplanting borders, voortuin - tuinverlichting

Garage verbouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Garage aanbouwen voor keuken, van 5.25m² Met fundering, muren metsen, nieuwe glasschuifraam (3x2.2m) met vliegenraam, zonnewering, plat dak en elektriciteit.

Plaatsen buitenkraan

Graag wil ik een buitenkraan laten plaatsen. Er komt reeds een alupex buis uit de muur, echter is hier bij de plaatsing geen inbouwdoos geplaatst.

Klusjes in huis uit te voeren

Ik wil enkele lampen laten ophangen en planken aan de muur.

Plaatsen en aansluiten regenwaterputten

Graag wensen we 2 regenwaterputten te plaatsen met een bezink put op de overloop. De afvoeren van de daken moeten er op aangesloten worden. Het regen water dient ook aangesloten op alle spoelbakken van onze wc´s 4 stuks

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken muur (kleine muur) + steunbalk steken. Adresgegevens bij afspraak.

Algemene renovatiewerken

Ik heb een aantal klussen voor uit te voeren in huis: elektriciteit, sanitair, afvoer, plaatsen van gyproc, plaatsen van isolatie,...

Septische put dichtmaken

Ik wil graag een septische put laten dichtmaken en de afvoer rechtstreeks op de riolering aansluiten.Plan teer beschikking.

Behangen van woonkamer 15m²

Behangen van de woonkamer ongeveer 15m² Het oude papier zou er ook af moeten gedaan worden.

Lek in regenput dichten

Ik heb 2 regenputten van elk 5000l die met elkaar verbonden zijn met een buis van 11cm diameter op een hoogte van +/- 50cm van de bodem van de putten. (communicerende vaten) Er is een lek in deze verbinding in de 2de put. Deze put is gemakkelijk toegankelijk. Kan dit lek gedicht worden?

Klusjesdienst voor verwijderen beton op klinkers

Bij het aanbrengen van betonnen boordstenen in de tuin en voortuin werd er gemorst met beton op de klinkers. Nu zijn er een groot aantal klinkers besmeurd met deze beton , die er niet af te krijgen is met geen enkel chemisch of ander reinigingsmiddel. We denken er aan advies in te winnen van een klusjesman of om zelfs de klinkers te verwijderen of om te keren? Graag hulp.

Gieten van vloer

Gietvloer voor 1 ruimte 150m2

Afwerken verbouwingen

Gerenoveerde bewoonde pastorie. Eindfase/afwerking dient nog te gebeuren: gyproc in 2 ruimten, WC installeren, douchetegels zetten, plintjes en OSB platen op zolder leggen. Ik schat een 7 tal dagen werk voor een ervaren klusser. Dringende hulp nodig gezien bewoning huis.

Nieuwbouw

gegoten kelder: 15 op 12 op 2,5m gelijkvloers: 15 op 12 op 3m verdiep: 10 op 12 op 2,5m 2 gegoten trappen Plat dak, strakke woning zonder uitsprongen of dergelijke

Betonplaat op volle grond

Bekisting maken voor betonplaat (3.6 x 3.6 x .14) op volle grond,plastic zeil, wapening en beton zelf draaien met betonmolen en storten ter plaatse ( tuin )waterpas afwerken.Materialen ter plaatse aanwezig. Dus enkel werkuren en verplaatsing aan te rekenen.

Mijn zolder is 20 jaar geleden ...

Mijn zolder is 20 jaar geleden geisoleerd maar dient nu naar de K waarden van nu aangepast te worden. Dus oudeisolatie en gyproc verwijderen. Opnieuw isoleren en afwerken.