Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Tongeren heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Tongeren u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tongeren of directe omgeving.

51 klanten uit Tongeren bevelen een bij Casius in Tongeren aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Tongeren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding van volledige voetbalclub, klinkers, tegels en houten terras aanleggen, hR Combi ketel plaatsen, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tongeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tongeren:

Beton storten om tuinhuis te plaatsen

Ik wil een tuinhuis zetten met een afdak langs. Schat dat ik ongeveer 25 kub beton nodig heb. De netten leg ik zelf.. dit alles bevind zich ongeveer 15 meter van de straat..

Luifel verplaatsen

Verplaatsen van een elektrische luifel van ongeveer 3m. Ik zou die graag bij mij thuis hangen.

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.

Allerlei klusjes

- keukenkraan herstellen - WC nakijken - beslag deuren vervangen en deuren afstellen en vervangen - lampen vervangen ( binnen en buiten )- stopcontact verstevigen

Tuin heraanleggen

Ik wil de tuin verder aanleggen: - nadruk op windbescherming (haag, bomen) - verdere aanplanting borders, voortuin - tuinverlichting

Garage verbouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Garage aanbouwen voor keuken, van 5.25m² Met fundering, muren metsen, nieuwe glasschuifraam (3x2.2m) met vliegenraam, zonnewering, plat dak en elektriciteit.

Plaatsen buitenkraan

Graag wil ik een buitenkraan laten plaatsen. Er komt reeds een alupex buis uit de muur, echter is hier bij de plaatsing geen inbouwdoos geplaatst.

Klusjes in huis uit te voeren

Ik wil enkele lampen laten ophangen en planken aan de muur.

Plaatsen en aansluiten regenwaterputten

Graag wensen we 2 regenwaterputten te plaatsen met een bezink put op de overloop. De afvoeren van de daken moeten er op aangesloten worden. Het regen water dient ook aangesloten op alle spoelbakken van onze wc´s 4 stuks

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken muur (kleine muur) + steunbalk steken. Adresgegevens bij afspraak.

Algemene renovatiewerken

Ik heb een aantal klussen voor uit te voeren in huis: elektriciteit, sanitair, afvoer, plaatsen van gyproc, plaatsen van isolatie,...

Septische put dichtmaken

Ik wil graag een septische put laten dichtmaken en de afvoer rechtstreeks op de riolering aansluiten.Plan teer beschikking.

Behangen van woonkamer 15m²

Behangen van de woonkamer ongeveer 15m² Het oude papier zou er ook af moeten gedaan worden.

Lek in regenput dichten

Ik heb 2 regenputten van elk 5000l die met elkaar verbonden zijn met een buis van 11cm diameter op een hoogte van +/- 50cm van de bodem van de putten. (communicerende vaten) Er is een lek in deze verbinding in de 2de put. Deze put is gemakkelijk toegankelijk. Kan dit lek gedicht worden?

Klusjesdienst voor verwijderen beton op klinkers

Bij het aanbrengen van betonnen boordstenen in de tuin en voortuin werd er gemorst met beton op de klinkers. Nu zijn er een groot aantal klinkers besmeurd met deze beton , die er niet af te krijgen is met geen enkel chemisch of ander reinigingsmiddel. We denken er aan advies in te winnen van een klusjesman of om zelfs de klinkers te verwijderen of om te keren? Graag hulp.

Gieten van vloer

Gietvloer voor 1 ruimte 150m2

Afwerken verbouwingen

Gerenoveerde bewoonde pastorie. Eindfase/afwerking dient nog te gebeuren: gyproc in 2 ruimten, WC installeren, douchetegels zetten, plintjes en OSB platen op zolder leggen. Ik schat een 7 tal dagen werk voor een ervaren klusser. Dringende hulp nodig gezien bewoning huis.

Nieuwbouw

gegoten kelder: 15 op 12 op 2,5m gelijkvloers: 15 op 12 op 3m verdiep: 10 op 12 op 2,5m 2 gegoten trappen Plat dak, strakke woning zonder uitsprongen of dergelijke

Betonplaat op volle grond

Bekisting maken voor betonplaat (3.6 x 3.6 x .14) op volle grond,plastic zeil, wapening en beton zelf draaien met betonmolen en storten ter plaatse ( tuin )waterpas afwerken.Materialen ter plaatse aanwezig. Dus enkel werkuren en verplaatsing aan te rekenen.

Mijn zolder is 20 jaar geleden ...

Mijn zolder is 20 jaar geleden geisoleerd maar dient nu naar de K waarden van nu aangepast te worden. Dus oudeisolatie en gyproc verwijderen. Opnieuw isoleren en afwerken.

ik woon op dit moment in een ...

ik woon op dit moment in een éénsgezinswoning dat mijn eigendom is en waar ik graag een tweegezinswoning van wil maken. Ik heb een volledig getekend plan van het huis hoe het er nu uitziet en had dit graag aangepast. Er moeten geen verbouwingswerken uitgevoerd worden enkel een opdeling van het huidige plan zodat dit kan ingediend worden op de dient Stedebouw.

Schuur om te vormen tot woning.

Schuur om te vormen tot woning.

voorzetrolluiken

voorzetrolluiken