Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor betonrot herstellen in residentie:

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot herstellen in residentie uit heel België:

Betonrot balkon herstellen aan herenhuis

Ik wil iets laten doen aan balkonrot van ons balkon. Buren hebben ons hierop gewezen (gezien van in hun tuin, aan de onderkant van ons balkonnetje. Oud herenhuis. (bouwjaar: beginjaren 1900) .

Betonrot balkons herstellen

Herstellen betonrot. 2 Balkonnen te herstellen.

Herstellen van betonrot aan gevel

Aan onze voorgevel bevindt zich een betonnen strook die aangetast is door betonrot. Graag een offerte om dit te laten herstellen.

Betonrot herstellen

Herstelling aan een overstekende erker: afbrokkeling van beton, wapening zichtbaar. Scheur in een verticale betonbalk: scheur op te vullen en coaten van de verschillende beton elementen in de gevel (balustrade balkon onder en bovenkant alsook steunbalk van erker).

Herstellen van betonrot aan de balkons

Problemen met 2 balkons (1 op de eerste verdieping en 1 op de 2 de) en aan de trap (van de 1 s te verdieping naar de tuin). Aan de trap ligt het ijzer reeds bloot, bij de balkons niet (voor zover ik kan zien).

Betonrot aan voorgevel herstellen

Kleine delen betonrot aan voorgevel. In de week van 10 april zijn we de hele week thuis indien u wil langskomen voor een offerte.

Betonrot voorgevel herstellen

Op enkele plaatsen betonrot. Is het mogelijk dat er iemand kan komen kijken voor een prijsofferte?

Betonrot herstellen zwevend terras

Wij zijn volop bezig met het renoveren van een woning van '62. Op verschillende plaatsen aan de woning hebben wij betonstructuren die last hebben van betonrot en deze wensen wij te laten herstellen. Enkele structuren bevinden zich boven en onder de ramen. De grootste structuur is vooraan aan de woning, dit deel is een looppad over heel de lengte van de woning. Dit gedeelte is op steunpilaren opgetrokken tegen de woning. Daar dit stuk gebruikt wordt om over te lopen lijkt me dit cruciaal om deze te laten herstellen. Door het betonrot sijpelt er ook water door langs de kant van de gevel terwijl deze naar voer moet geleidt worden.

Partners

Partners van Casius