Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor betonrot herstellen in residentie:

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot herstellen in residentie uit heel België:

Herstellen van betonrot aan balkon

Met garantie repareren van betonrot. Op de tweede verdieping aan het balkon jaren 50 gebouwd. Graag ter plaatse komen kijken, ook veel vochtschade en schimmel. Liefst zo snel mogelijk.

Betonrot garage herstellen

Dak van garage in gewapend beton. Is verzakt er rot. Oplossing gewenst. Oppervlakte garage is ongeveer een 30 m². Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte hebben van een magazijn waarin de bewapening door het beton komt en op sommige plaatsen al zwaar aangetast is.. je kan er overal zeer makkelijk aan. Graag ter plaatse komen kijken.

Betonrot herstellen oorzaak weten

Ik wil iets laten doen tegen het afbrokkelen van mijn potwelfsels ingevolge roest in de ijzerbewapening in mijn welfsels. In het plafond van de kelder. Graag de oorzaak er van kunnen achterhalen. Best ter plaatse komen kijken , waar de oorzaak zich bevind.

Zandstralen en herstellen van beton(rot) balkon

De balkons van ons huis vertonen betonrot en verf die afschilfert. Deze zandstralen, betonrot herstellen en terug afwerken in mooie egale kleur die weerbestendig is. Dit zou moeten gebeuren voor men het dak komt vernieuwen.

Betonrot herstellen

Enkele betonnen gevelvlakken van mijn huis vertonen betonrot. Graag herstelling van de diverse aangetaste plekken. Graag komen kijken ter plaatse.

Herstellen betonrot

Betonrot: Mijn dakgoten losstaand huis beginjaren zestig rusten in betonnen kassementen +/- 18 m op verschillende plaatsen heb ik last van betonrot graag zo spoedig mogelijk interventie door een erkend specialist. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Betonrot herstellen

Ik wil betonrot laten herstellen aan de bovenkant van een raam op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius