Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor betonrot herstellen in residentie:

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot herstellen in residentie uit heel België:

Herstellen balken betonrot

Ik heb 2 balken boven ramen waar betonrot is vastgesteld. En zoek iemand die dit op een juiste en duurzame manier kan herstellen.

Betonrot te herstellen van 2 balkons

In kleine residentie in De Panne dienen er twee balkons op 1ste en 2de verdieping hersteld te worden. Er is een Lichte (beginnende) vorm van betonrot.

Betonrot balkon herstellen

Afgebroken hoeken van balkon herstellen door betonrot.

Dakterrassen renoveren

4 dakterrassen te renoveren. Ze laten vocht door en salpeterzuur valt van het ene dak op het andere. Veel kalkaanslag. Railingen moeten vervangen worden. Deze moeten 1m20 hoog zijn. Betonrot ook te herstellen.

Betonrot aan terras herstellen

Ons terras heeft last van betonrot op beide hoeken. De totale opp met betonrot zal ongeveer 1,5 tot 2m² zijn. Het terras is goed bereikbaar via de onderkant.

Betonrot herstellen in appartementsgebouw

1)herstellen van het betonrot 2)de loshangende cementering (op zicht of na bekloppen) herstellen 3)of coating of bepleisterde isolatie aan brengen De te herstellen achtergevel is 18 m breed en 7 bouwlagen boven het gelijkvloers (garage poorten) bij de achterliggende garagen is ook betonrot en bepleistering te herstellen 14 appartementen en 7 studio's

Herstellen betonrot aan balk

Een draagbalk op ca 6 meter hoogte aan de voorgevel vertoont betonrot. Dit moet hersteld worden en de balk terug in wit geschilderd. Schilderen betonnen steen rond voordeur. Kuisen dakgoot en alle kunststof rolluiken aan de voorgevel.

3 Balkons met betonrot herstellen

Bij een appartement met 3 verdiepingen is er aan de balkons betonrot. (6 delen van ca 50 cm² zijn losgekomen). Ter plekke komen kan vanaf 25 september.

Partners

Partners van Casius