Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Luxemburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Luxemburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Luxemburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Luxemburg.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Luxemburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bihain, Bomal-sur-Ourthe, Haut-Fays, Hodister, Hotton, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Ortho, Resteigne, Septon, Soy, Tenneville, Wibrin uit Luxemburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Luxemburg:

donderdag 3 september 2015

Montage de garages

Graag wil ik de garages 2 stuks van Terra Dena 530 x570 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien . Ik zou graag de prijs weten van installatie, inclusief vloer en dakgoot.
zondag 13 april 2014

Hotel chalet-sur-lesse

Renovatie van balkons
vrijdag 24 augustus 2012

Mur + porte

Demolir un mur de 5,5 m2 Déplacer une porte Maçonner deux baies Stucage accompagnant
zondag 22 april 2012

Aanbouw Septon

Wij willen ons huis uitbreiden en een blok van 70M2 aanbouwen met plat dakterras. Het zou een open ruimte zijn voor keuken en living. De buitengevel moet in pleisterwerk zijn en er komen grote hoekramen in van 3m30 breed op 2m40 hoog. De bouwvergunning is in orde.
zondag 31 juli 2011

Terras aanleggen in steen. Aménagement ...

Terras aanleggen in steen. Aménagement en pierre.
zondag 31 juli 2011

aanleggen van terras in steen

aanleggen van terras in steen
zaterdag 10 juli 2004

nieuwbouwwoning op berghelling in de ...

nieuwbouwwoning op berghelling in de ardennen. Vakman gezocht voor de graaf en funderingswerken, rotsachtige grond.

Partners

Partners van Casius