Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning:

Aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school

We hebben een klein en eenvoudig project in de Egide Van Ophemstraat 3-5 te Ukkel. Het betreft de omgevingsaanleg rond een tijdelijke containerschool, de start van de plaatsing van deze containers is voorzien op 16 augustus 2017. Wij zoeken een aannemer die de omgevingswerken kan uitvoeren in deze periode 1/ Afbraak van de bestaande omheining 2/ Afgraven aanwezig teelaarde en deze stockeren op het terrein 3/ Opruimen van beplanting thv de speelweide 4/ Aanleggen van steenslag (20cm) 5/ Aanleggen van 285 m² speelplaats 6/ Nieuwe omheining 7/ Enkele sleuven maken voor nutsvoorzieningen en riolering De werken kunnen onmiddellijk na het bouwverlof starten. Gezien de plaatsing van de containers aanvat opis het belan

Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (riolering, waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.

Nutsvoorzieningen leggen in nieuwbouw

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.