Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Aanleggen riolering in de straat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen riolering in de straat:

Plaatsen van regenwaterput en aanleggen afvoer toilet en afvalwater.

In 1985 hebben wij gebouwd en een put gemetseld in brikken, aan de voorkant van de woning waar alle afvoer en regenwater in komt, alsook het toilet, vanuit die put loopt dat stijl bergaf, rechtstreeks de riolering in, zonder septische put. In onze straat ligt de riolering zeker 3 m diep in het midden van de straat. Wij wensen een regenwaterput aan te leggen, met overloop naar een andere nieuwe put waarin het andere water en het toilet in terecht komt en zo rechtstreeks naar de riolering. De pomp van de regenwaterput moet aan de binnenkant van de kelder geïnstalleerd worden. Onze woning is volledig onderkelderd en de huidige put ligt minder dan 1 meter van onze woning. Onze tuin is 5 à 6are. We hebben ook een mazouttank die eruit zou moeten, van 4000L ongeveer.

Aanleggen riolering in de straat

Aanleg riolering in de straat. Aansluiting sceptische put op riolering. Overloop waterput naar reeds aanwezige zinkput. Plaatsing pomp om afvalwater keuken en kelder op te pompen naar riolering, niveauverschil van 3,5 meter.

Regenwater afkoppelen van vuil water circuit

Het regenwater moet afgekoppeld worden van het vuil water circuit : Septische put afkoppelen en dempen. Opbreken beton. Aanleggen aparte regenwaterledingen alles bij elkaar +/- 40 meter. Aansluiten op de riolering.

Aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school

We hebben een klein en eenvoudig project in de Egide Van Ophemstraat 3-5 te Ukkel. Het betreft de omgevingsaanleg rond een tijdelijke containerschool, de start van de plaatsing van deze containers is voorzien op 16 augustus 2017. Wij zoeken een aannemer die de omgevingswerken kan uitvoeren in deze periode 1/ Afbraak van de bestaande omheining 2/ Afgraven aanwezig teelaarde en deze stockeren op het terrein 3/ Opruimen van beplanting thv de speelweide 4/ Aanleggen van steenslag (20cm) 5/ Aanleggen van 285 m² speelplaats 6/ Nieuwe omheining 7/ Enkele sleuven maken voor nutsvoorzieningen en riolering De werken kunnen onmiddellijk na het bouwverlof starten. Gezien de plaatsing van de containers aanvat opis het belan

Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (riolering, waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.

Renovatie achterbouw

Afbraak achterbouw en stal nieuw op te bouwen: keuken, badkamer en stal voor keuken/badkamer : - plat dak met lichtstraat - CV riolering nieuw koer aanleggen

Renovatie

de volgende werken moeten uitgevoerd worden: aardgas en electriciteit aanleggen, plat dak renoveren, riolering aansluiten,wateraansluiting, tegels leggen