Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Aansluiten op riolering" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiten op riolering:

Aansluiten op riolering

Huis aansluiten aan de riolering. We zijn niet zeker dat we aan riolering verbonden zitten dus mogelijkheden bekijken en zien wat juist mogelijk is.

Regenwaterput herstellen & hydrofoorpomp installeren

Oude regenwaterput van de boerderij reinigen ,overloop plaatsen en aansluiten op de riolering. Eventueel barsten hierbij herstellen. Eens de regenwaterput herstelt is moet een hydrofoorpomp geïnstalleerd worden met leidingen naar de tuin & toilet.

Septische put veranderen en aansluiten op riolering

Heb septische put liggen in mijn badkamer met overloop met buis (diameter 40, graag een dikkere) naar straat. Zou deze heel graag veranderen, zonder die put.

Appartementsgebouw aansluiten op het rioleringsnetwerk

Op zoek naar een vakman voor een gebouw bestaande uit 3 appartementen aan te sluiten op de riolering. De vakman moet ook de nodige voorzieningen in verband met vergunningen en dergelijke in orde brengen.

Afvoer naar sterfput afsluiten en aansluiten op riolering

Afvoerwater van bad, douche en wasmachine komen via de tuin samen in een sterfput (waarvan wij het bestaan niet kenden). Sterfput is verzadigd, wateroverlast in tuin. Ipv nieuwe sterfput willen wij het afvoerwater rechtstreeks naar de riolering laten lopen. Afstand van tuin tot straat, kijken of er voldoende verval is om het water te laten aflopen. De afstand tot de riolering is ruwweg 20m.

Verschillende klussen in kelder uitvoeren

Gyproc plaatsen in kelderruimte + vloeren, en deze kelder wasmachine aansluiten op waterleiding en riolering, aansluiten wasdroger. Buitenmuur die vocht doorlaat waterdicht maken, bezetten en schilderen.

Afvoer van appartementsblok rechtstreeks aansluiten op riolering

Het betreft een appartementsblok van 9 appartementen en garage met 2 beerputten. Deze zijn aan renovatie toe. Maar ik had graag geweten of het mogelijk is om de beerputten toe te gooien, een septische put en/of buizen te leggen die rechtstreeks naar de riolering gaan.

Rechtstreekse aansluiting op riolering voorzien

Septische put die zich in veranda bevind afsluiten en riolering rechtstreeks aansluiten. Overloop en rioleringsbuis van septische put is kapot. Septische put loopt vol water en kan niet meer naar de riolering naar het straat.