Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Afbraak van chalet en opruimen terrein" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbraak van chalet en opruimen terrein:

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Chalet van ong. 35m² in bos op eigen terrein met smalle doorgang afbreken en puin afvoeren. Houten chalet met roofing dak.

Afbreken L-vormige chalet en inboedel

Het afbreken,en weg doen van mijn chalet ,alsook houten terras. inboedel,moet ook eruit - afbraak mag niet gebeuren in Juli of Augustus. Zo vlug mogelijk, zoniet,september. Ps terrein moet proper terug gegeven worden aan uitbater camping.

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Ik wil een houten chalet laten afbreken, en terrein leeg maken.

Afbraak houten chalet-afbraak inboedel

Het afbreken van een houten chalet en schuilplaats alsook de inboedel verwijderen schatting +/- 40 m² gelegen te Herselt. De inboedel: alles wat binnen staat naar container brengen-wegdoen. Dat is een buitenverblijf in een bos af te spreken met de vakman.

Afbreken van chalet op vakantiedomein

Volledige afbraak chalet te vakantiedomein Schoten en verwerking via container. Grond moet volledig vrij zijn voor januari 2016

Afbraak van chalet

Afbreken van houten chalet 60 m². Opruimen van het grondstuk. Aanwezig verder: metalen gascontainer 500 liter, ijzeren poort, gietijzeren inzet open haard.