Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Afbreken van houten tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbreken van houten tuinhuis:

Afbreken houten tuinhuisje

Houten tuinhuis van ong. 3m x 5m afbreken. Afvoeren gaat men zelf doen.

Afbreken van houten tuinhuis

afbreken houten tuinhuis 3x5m zadeldak met golfplaten - geen fundering.

Bestaande tuinafsluiting weghalen en nieuwe plaatsen

Graag offerte voor : 1. tuinafsluiting in draad (bijvoorbeeld zwarte draad en palen) ongeveer 1 meter hoogte. lengte 3 keer 20 meter (we willen één tuin opdelen in drie tuinen) Graag prijs voor uitvoering met en zonder beton plaat onderaan en met en zonder buis bovenaan. We geven deze uitvoering als uitgangspunt voor een offerte, maar we zullen desgevallend in samenspraak met de uitvoerder nog opteren voor een variant waarbij ook wat extra houten panelen zullen voorzien worden, maar dit zou dan in een verdere offerte kunnen opgenomen worden. 2. voorzien van klimopbeplanting op afsluiting (3 keer 20 meter) 3. afbreken van een bestaande afsluiting bestaande uit draad, betonpalen om de 2m en betonplaat onderaan over een lengte van een 50m (terrein is achter onze woning

Afbreken van houten tuinhuis

Afbraak en afvoeren houten tuinhuis afmetingen 4 x 3. Afvoeren oude houtvoorraad achter tuinhuis. Dakbedekking: golfplaten Destijds geplaatst in panelen. Op betonnen vloer.(niet mee uit te breken) Liefst bedrijven niet te ver uit de omgeving aub. Ter info: kranen, tractors en andere grote machines kunnen NIET tot aan tuinhuis .

Afbreken L-vormige chalet en inboedel

Het afbreken,en weg doen van mijn chalet ,alsook houten terras. inboedel,moet ook eruit - afbraak mag niet gebeuren in Juli of Augustus. Zo vlug mogelijk, zoniet,september. Ps terrein moet proper terug gegeven worden aan uitbater camping.

Houten bungalow afbreken

Afbraak van een houten bungalow en koterij en afbraakhout- volledig af te voeren. Bungalow : GLV 12 m op 4 m.

Afbreken van oud tuinhuis

Afbreken van een houten tuinhuis 4 x 3 m. Zadeldak met golfplaten/eternit.

Oud tuinhuis afbreken en materialen afvoeren

Betreffende de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van ons oud tuinhuis/houten garagebox met vlinder dak, plastic en houten wanden, shingles, bitumen plaatjes en oude pvc dakgoten. Afmetingen tuinhuis/garagebox: 5 meter 61 cm lengte, 3 meter 21 cm breed. De betonnen (gevloerde) plaat, die ondertussen gelijk zit met de vernieuwde verharding, moet nadien, rondom zijkanten, ook aangepast/opgehoogd worden om het nieuwe tuinhuis daarop te kunnen installeren.