Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Allerlei klusjes uit te voeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Allerlei klusjes uit te voeren:

Klusjes uitvoeren

Schilderen van een kamer . Oude kast en bed uit elkaar halen en nieuwe kast en bed in elkaar steken. Lamp en schilderijen ophangen en allerlei kleine klusjes voor dit kamer + nog een lamp ophangen in een klein ruimte( hal) tss de kamers .

Allerlei klusjes binnen ons bedrijf

Schilderen, spiegels ophangen, meerdere lampen ophangen, kabelgoten plaatsen, vaatwasser plaatsen en nog veel meer klusjes. Gereedschap is volop aanwezig. Gebruik eigen spullen is natuurlijk ook oke, Duur opdracht, meerdere volledige dagen. Als de kwaliteit van de werken goed is volgen er zeker meerdere opdrachten.

Allerlei klusjes uitvoeren op kantoor

We zouden graag een vaste klusjesdienst om allerlei zaken te laten uitvoeren op kantoor en op werven. Van het vastzetten van vlaggenmasten tot het ophangen van bordjes aan gevels, etc.

Allerlei klusjes uit te voeren

Allerlei klussen uit te voeren: Enkele elektriciteitswerken, schilderen en behangen, plaatsen binnen deuren, enz.

Betegelen van klein stukje vloer en andere klusjes in huis

Graag een klusman voor allerlei werkjes voor nu en later: Er was een lek in de vloer van keuken/hall v/e appartement op 1e verdiep dat ondertussen hersteld is maar de vloer dient nog hersteld te worden. De nodige tegels zijn voorhanden, het betreft minder dan 1 m². Daarbij dient ook een vals plafond hersteld te worden in de hall op het gelijkvloers dat waterschade heeft opgelopen als gevolg van deze lek op het 1e verdiep.

Diverse klussen uit te voeren

Ik zoek een klusjesman, die regelmatig bij ons wil komen helpen met allerlei klusjes: ik denk aan - plinten schilderen en weer bevestigen - helpen met komende terrasafbraak werken - schilderen buitenramen, ventilatierooster spuiten en ophangen, ... Wij zijn een jong gezin en die kleine klusjes blijven steeds liggen. Ik zoek een persoon waarmee wij een lange termijn relatie kunnen opbouwen en die we kunnen inzetten om allerlei ergernissen bij ons weg te nemen. Iemand die ook zelf suggesties geeft en optimalisaties ziet bij ons in huis. Een warme, betrouwbare persoon, die goed Nederlands, Frans of Engels kan. Komende weken gaan we met de terraswerken beginnen, dus dat kan al een eerste grotere taak zijn.

Allerlei klusjes in huis

Volgende klusjes zou ik graag laten gebeuren: - reparatie dampkap - slepen van de achterdeur verhinderen - 2 kadertjes en soundbar ophangen - 2 aandraaiknoppen chauffages vernieuwen - lekkende kraan keuken Ik heb het materiaal niet in huis en weet ook niet wat ik moet kopen. Ik woon vlak bij Gent centrum.

Allerlei klusjes in huis

Wij zouden een paar kleine klusjes willen laten uitvoeren: 1- vanuit 1 geïnstalleerde fitting willen we 2 lusters aansluiten en die netjes aan het plafond hangen. - 2 een kast zou met de achterkant vastgeschroefd moeten worden aan de wand. 3- in de living hebben we een aantal oude aansluitingen, sommigen hangen los en weet niet wat juist nog dienst doet en wat niet. Dit zou uitgeklaard en opgeschoond moeten worden. Laten jullie weten of dit mogelijk is? Hoeveel tijd voorzien jullie? Wordt er op voorhand een offerte opgemaakt of is het op basis van werkuren achteraf?