Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "badkamer volledig vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor badkamer volledig vernieuwen:

Renovatie van leidingen

Ik wil een paar leidingen vernieuwen van de boiler naar de keuken en de badkamer ongeveer elk max 4 meter. Verder zou ik de badkamer volledig vernieuwen. Nieuwe douche en bad. Volledig vernieuwen , met nieuw badmeubel, vloeren en betegelen, badkuip veranderen... Graag met de vakman bespreken, over de prijs en de mogelijkheden.

Badkamer volledig vernieuwen

Badkamer: Badkamer op eerste verdieping 16 m² Inloop douche plaatsen en leidingen leggen op houten vloer. Douche toebehoren en composietplaat 180 x 90 en glaswanden reeds aanwezig Wc plaatsen geberit inbouwsysteem plus leiding en afvoer Zone douche + wc waterdicht maken 3D plan reeds gemaakt. Badkamermeubel hebben we al, dit is een enkele lavabo. Een deel achter de douche betegelen.

Renovatie badkamer

Klein badkamer uit te breken en volledig te vernieuwen. Graag richtprijs. Plannen uit te voeren over ten vroegste 6 maanden

Renovatie

verwarming:momenteel op mazout,moet overgeschakeld worden op gas. elektriciteit:volledig vernieuwen+herkeurd worden. keuken moet uigebreid worden. nieuwe voordeur. vensters zijn geplaatst door vorige eigenaar maar niet afgewerkt. dak moet geisoleerd worden. als er nog geld over is wil een veranda laten plaatsen. badkamer volledig renovatie. IK BEN WEL TERUG OP 13-09-2012

Renovatie woning

Dak isoleren en zolder afwerken + electriciteit / nieuwe keuken installeren, nieuwe badkamer installeren + verleggen bestaande leidingen, vernieuwen electriciteit in volledig huis (2 verdiepingen + zolder), installatie leidingen voor verwarming en warm water op gas

Volledige renovatie van huis

Ik heb een oude hob gekocht die volledig gerenoveerd zou moeten worden vernieuwen van het dak Vernieuwing elektriciteit Vernieuwing centrale verwarming Plaatsen badkamer en wc Schuifdeur van 4 meter. Plaatsen van ramen. Vloerbedekking Indelen van de kamers Plaatsen van trap.

Zoldering helemaal vernieuwen na brand

Volledig nieuw dak met nieuwe balken, isolatie, nieuwe gyproc, elektriciteit, nieuwe badkamer, waterleidingen, ingebouwde kasten, nieuwe vloeren. De prijsofferte moet opgesplitst worden voor afbraak en opbouw.

Verbouwing veranda-keuken-badkamer

Onze woning was een twee-woonst. Nu wonen wij volledig op het eerste en hebben een kleine douche-kamer.Op het gelijksvoers is nog een annex keuken en badkamer maar van de jaren 75. Graag hadden wij de veranda voorzien van nieuwe muurbekleding en vloertegels en een nieuwe schuifraam naar de tuin. aansluitend de keuken totaal afbreken en vernieuwen als strijkkamer. aansluitend de bestaande badkamer vergroten en voorzien van nieuw toilet, lavabo, instapdouche, hoekbad met jet-stream, alles natuurlijk betegelen en nieuwe leidingen en verlichting. bestaande verwarmingselementen verplaatsen en of nieuwe bijhangen of vervangen.