Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Balkon renoveren en betonrot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkon renoveren en betonrot herstellen:

Balkon renoveren en betonrot herstellen

Herstel van betonrot aan het plafond van balkon tussen gelijkvloers en eerste verdieping. Men moet het balkon ook waterdicht maken en opnieuw tegelen.

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Balkonrenovatie

Ik heb een klein balkon aan de achterkant van een appartement (2de verdieping - eventueel via uitstekend dak onderbuurman. Dit balkon laat water door, heeft een heel aantal losse tegels en de open balustrade begint erg te roesten. Ik zoek nu een vakman die een offerte kan uitbrengen om het geheel te renoveren en 'kindvriendelijk' te maken (met een nieuwe, gesloten balustrade). Aangezien ik geen idee heb over de mogelijkheden, is het ook moeilijk om een budgetinschatting te geven. adresgegevens worden doorgegeven bij afspraak

Renoveren balkon

Graag iemand die me raad kan geven voor het renoveren van 2 balkons,die op dit ogenblik nog waterdicht zijn, maar de tegels zijn kapot en vertonen overal barsten.Mag eventueel zelfs hout in de plaats komen, maar graag iets wat gemakkelijk te onderhouden is, niet slipt, waar het mos niet voortdurend vat op heeft en licht van kleur is.Heb hieronder een budget ingevuld, maar heb geen idee van het kostenplaatje

Totaalrenovtaie

totaalrenovatie van glv appartement met uitbreiding in bestaande constructie onder balkon 1ste verd.gaat van 52.5m² en zou gaan naar 64.5m² kamerindeling aanpassen,nieuwe keuken verplaatsen naar uitbreiding. electriciteit vernieuwen,renoveren badkamer en plaatsen van ramen.