Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "8 balkons renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 8 balkons renoveren:

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Herstelling 4 balkons door betonrot

Wij zijn opzoek naar iemand die de balkons kan herstellen of renoveren van ons appartement. Het betreft vier stuks die aangetast zijn door betonrot.

Balkons te renoveren

Balkons te renoveren .Appartementsgebouw: 16 stuks.Betonwerken en verfwerken dienen te gebeuren. Voorlegging aan Syndicus.

Herstellen van betonrot aan balkons aan 2 appartementsgebouwen

Er zijn 2 appartementsgebouwen waarvan de balkons betonrot vertonen. De 2 gebouwen bestaan telkens uit 6 appartementen. Dus telkens 4 te renoveren balkons.

Renovatie balkons residentie Castor III

Onderhandse offertevraag voor het renoveren van 48 balkons volgens lastenboek.

Renoveren balkon

Graag iemand die me raad kan geven voor het renoveren van 2 balkons,die op dit ogenblik nog waterdicht zijn, maar de tegels zijn kapot en vertonen overal barsten.Mag eventueel zelfs hout in de plaats komen, maar graag iets wat gemakkelijk te onderhouden is, niet slipt, waar het mos niet voortdurend vat op heeft en licht van kleur is.Heb hieronder een budget ingevuld, maar heb geen idee van het kostenplaatje

Renoveren van balkons

De balkons aan de achterzijde van een appartementsgebouw te Antwerpen,, moeten vernieuwd worden, inclusief balustrades, tussenschermen, brandladders, vloeren en onderkappen van de achtergevel om vochtslabben in te werken. U kan lastenboek, details, meetstaat, ... inkijken