Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Bekisten en storten betonplaat voor een opbouw zwembad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bekisten en storten betonplaat voor een opbouw zwembad:

Bekisten en storten betonplaat voor een opbouw zwembad

Bekisten en storten betonplaat van 22 vierkante meter voor een opbouwzwembad.

Bekisten en storten betonplaat

Op zoek naar iemand die bekisting kan maken van 4,5 m op 3 m voor een gewapende betonplaat van 40 cm dik. Hierop wordt een zware generator geplaatst.

Stortbeton voor 2 bodemplaten

Aanvraag voor offerte voor het storten van beton als vloerplaat van 1) een tuinhuis (300x500) en 2) een terras (650x400). Dikte van 15cm? Graag een offerte als gewone stortbeton en gepolierde beton. Bedankt. Uitgraven, bekisten, bewapening zal reeds voorzien zijn. Beide plaatsen zijn te bereiken met een betonmixer.

Bekisten en storten betonplaat tuinhuis

Ik wil een betonplaat voor mijn tuinhuis, 15m² en 15 cm dik met wapeningsnet

Betonplaat voor tuinhuis.

Ben op zoek naar iemand die een betonplaat met vorstrand voor een nieuw tuinhuis kan maken. De oppervlakte is ongeveer 40 vierkante meter. Het betreft dus het uitgraven, voorzien van een stabiele ondergrond,bekisten en storten. Het ligt zo`n 55 meter van de weg, en ik weet niet of men er met een minigraver kan komen want het loopt vanachter omlaag. In de bijlage een tekening van het tuinhuis en foto`s van de situatie ter plaatse.

Vloerplaat beton 97m²

Wij zoeken dringend een firma voor de aanleg van de vloerplaat van onze paardenstallen 17,5 x 5,5m hetzij 97m, verwijderen oude vloerplaat 30m², nivelleren, uitgraven, bekisten, wapenen en storten nieuwe betonplaat. Afstand tov straat +/- 70 meter. Deze werken zijn voorzien op zeer korte termijn, binnen de 2 weken omdat dan de prefab stallen geleverd zouden worden.