Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Betonrot herstellen in residentie? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Betonrot herstellen in residentie.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Betonrot herstellen in residentie:

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.

Zandstralen en herstellen van beton(rot) balkon

De balkons van ons huis vertonen betonrot en verf die afschilfert. Deze zandstralen, betonrot herstellen en terug afwerken in mooie egale kleur die weerbestendig is. Dit zou moeten gebeuren voor men het dak komt vernieuwen.

Betonrot herstellen

Enkele betonnen gevelvlakken van mijn huis vertonen betonrot. Graag herstelling van de diverse aangetaste plekken. Graag komen kijken ter plaatse.

Herstellen betonrot

Betonrot: Mijn dakgoten losstaand huis beginjaren zestig rusten in betonnen kassementen +/- 18 m op verschillende plaatsen heb ik last van betonrot graag zo spoedig mogelijk interventie door een erkend specialist. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Herstellen van betonrot aan terras

Herstellen van de balkonrot. Ik wil iets laten doen aan het balkonrot aan het terras van mijn appartement.

Herstellen betonrot plafond

Betonrot betonnen plafond van 4 op 3,5m op de tweede verdieping. Beton is indertijd gegoten zonder dekking de wapening is zichtbaar en is aan het roesten.

Herstellen betonrot

Ik wil een stuk betonrot laten herstellen - een halve m² aan de onderkant/zijkant van een betonnen afdakje boven een voordeur. Het afdak is makkelijk bereikbaar vanop het trottoir.

Herstellen van betonrot onder trap

Prijsofferte: Herstellen betonrot - Beton brokkelt af aan trap en geeft gladde lekken op het terras. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.