Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Betonrot herstellen in residentie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Betonrot herstellen in residentie:

Herstelling 4 balkons door betonrot

Wij zijn opzoek naar iemand die de balkons kan herstellen of renoveren van ons appartement. Het betreft vier stuks die aangetast zijn door betonrot.

Herstellen van betonrot

Herstellen van een dakrand van een woning halfopen bebouwing met gelijkvloers en twee verdiepingen. Ik bemerk zelf roestvlekken en ijzer dewelke bloot komt te liggen waardoor er beton afbrokkelde aan zijkant van de woning ( lengte 8 m ) . Voorzijde woning ( breedte 6 m) lijkt nog in orde doch controle wenselijk!

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.

Zandstralen en herstellen van beton(rot) balkon

De balkons van ons huis vertonen betonrot en verf die afschilfert. Deze zandstralen, betonrot herstellen en terug afwerken in mooie egale kleur die weerbestendig is. Dit zou moeten gebeuren voor men het dak komt vernieuwen.

Betonrot herstellen

Enkele betonnen gevelvlakken van mijn huis vertonen betonrot. Graag herstelling van de diverse aangetaste plekken. Graag komen kijken ter plaatse.

Herstellen betonrot

Betonrot: Mijn dakgoten losstaand huis beginjaren zestig rusten in betonnen kassementen +/- 18 m op verschillende plaatsen heb ik last van betonrot graag zo spoedig mogelijk interventie door een erkend specialist. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Herstellen van betonrot aan terras

Herstellen van de balkonrot. Ik wil iets laten doen aan het balkonrot aan het terras van mijn appartement.

Herstellen betonrot plafond

Betonrot betonnen plafond van 4 op 3,5m op de tweede verdieping. Beton is indertijd gegoten zonder dekking de wapening is zichtbaar en is aan het roesten.