Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Bouwafval uit de tuin halen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwafval uit de tuin halen:

Bouwafval uit de tuin halen

Mijn tuin ligt vol bouwafval van een recente verbouwing. Doel is om de tuin volledig leeg te krijgen deze maand. oppervlakte : 5x5m ongeveer.

Opruimen bouwafval in tuin

Ik heb in men tuin heel wat bouwafval zoals hout steen en beton. Tuin is bereikbaar via losweg. (onmogelijk voor container in tuin te zetten ).

Opruimen bouwafval

Wij hebben een oude woning gerenoveerd en al het bouwafval ligt nog in de tuin (stenen, hout, badkuip, etc). De tuin is bereikbaar via de achterzijde waardoor men er gemakkelijk aankom om alles weg te nemen.

Bouwafval opruimen

Ik zoek iemand om berg gemengd bouwafval, incl. ijzer e.d. op te ruimen na verbouwing. Ongeveer 10 a 12 m³. Ligt in tuin en is bereikbaar via onverharde weg waar personenwagen goed doorkan. Vrachtwagen met container nipt maar mogelijk. Gemengd afval ligt door elkaar, verschillende overschotten van nog bruikbare bouwmaterialen liggen apart en mogen ook meegenomen worden. Ongeveer 4 containers.

Bouwafval opruimen

Ik heb in men tuin heel wat bouwafval zoals hout steen en beton , aangezien het doorgang naar men tuin is is het onmogelijk voor container in tuin te zetten , dus zoek iemand met grote remork die dit ziet zitten om mee op te ruimen aan eerlijke prijs.