Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Conform maken van elektrische installatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Conform maken van elektrische installatie:

Schouw conform maken

Schouw conform maken. Alluminium buis plaatsen. Kachel is met rechthoekige uitstoot.

Conform maken van elektrische installatie

Op basis van het keuringsrapport van elektrische installatie zou ik graagde inbreuken inorde willen maken. Wij hebben 18 maanden de tijd om dit inorde te brengen maar wij trekken er 29/11 al in dus het makkelijk zijn mocht dit ervoor nog gebeuren omdat het huis dan leeg staat maar dat is geen vereiste.

Electriciteit conform maken

In het aangehechte document staat er “L’INSTALLATION N’ EST PAS CONFORME”. Wat is de prijs om de installatie volledig conform te maken? Dank bij voorbaat.

Conform maken van elektriciteit

Ik wil de elektriciteit conform laten maken.

Herstelling van elektriciteit keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een huis. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven.

Renoveren van appartement

Voor ons appartement in Leuven zoeken we een aannemer die alle of gedeeltelijke renovatiewerken uitvoert. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 50 m² en is bestemd voor verhuur. De afwerking moet degelijk en duurzaam zijn, niet luxueus. Uitvoeringsperiode: juli-september 2017 De renovatiewerken betreffen in grote lijnen: • Afbraak van houten wand, keuken (+ vloer), badkamer (+ vloer/wand). Afvoeren van afbraakmateriaal. • Openwerken en vernieuwen van keuken volgens eigen ontwerp of met door ons aangekochte keuken • Vernieuwen badkamer volgens eigen ontwerp of met door ons aangekocht sanitair • Vernieuwen vloerbedekking + schrijnwerkerij (ingebouwde kasten, deur verplaatsen) • Elektriciteit conform maken.

Electriciteit conform maken en dag en nacht tarief

Opmaak schema woning. Vernieuwen elektrische kast met scheiding tussen dag en nacht. Graag met dag en nacht tarief werken. Ter plaatse komen kijken door de vakman.

Sinds aankoop van mijn woning heb ik een ...

Sinds aankoop van mijn woning heb ik een vochtprobleem in mijn living. Opstijgend vocht aan een gedeelte van een zijmuur. Bij recente uitbreidingswerken is men tijdens het maken van een sleuf voor de nutsvoorzieningen op een vroegere kelder gestoten die blijkbaar niet conform gedicht werd. Nu had ik graag een correct beeld gekregen van hoe dit dient opgelost te worden, want zonder dit op te lossen kan ik geen nieuwe vloer in mijn living plaatsen. Een architect lijkt mij een gezonde keuze, maar ik heb geen idee wie ik dien te contacteren hiervoor. Het is geen groot werk lijkt mij. Alvast bedankt voor de hulp.