Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot herstellen:

Herstellen van de schade aan de muren door een waterlek

Herstellen waterschade na waterlek in de dakgoot. Schade is enkel in hoek van kamer en is slechts 2.5m hoog en 1m breed.

Dakgoot herstellen

Mijn dakgoot aan de straatzijde is aan 1 kant verzakt en de zink is versleten. Er is een gat in waardoor de bekleding gaat rotten.

Verandadak en dakgoot herstellen

Het gaat over schade aan het dak van de veranda, dakgoot die weg is, schade aan dakkoepel en nog wat schade aan de zijde van mijn huis die bestaat uit kleine plaatjes .

Herstellen van afvoergoten voor en achterzijde

1) vooraan is een gedeelde afvoer van dakgoot en badkamer naar de straat, deze loopt over indien we bad laten leeglopen. 2) bij hevige regenval lekt afvoergoot van ons plat dak (zichtbaar op terras). 2) afvoergoot en achteraan.

Herstellen van dakgoot en regenpijp vervangen

Het betreft een woning half open bebouwing, aan de open zijkant vertoont de dakgoot slijtage en is het verbindingsstuk met de regenpijp weg.

Dakgoten schilderen en herstellen

Schilderen, uitkuisen en herstellen van dakgoot.

Dakgoot herstellen of vervangen

Ons dakgoot is kapot en als het regent,lekt dat en vocht veroorzaakt. Dus zoeken we driengend iemand om dat te kunnen herstellen of vervangen.

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig