Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur:

Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur

Wij willen graag een glazen deur laten plaatsen. De opening moet nog bezet worden(zie foto) Deze glazen deur hebben wij nog niet gekocht, Vanwege de maat na de stukwerken.

Maatwerk nieuw tuinhuis

Wij zijn op zoek naar een tuinhuis/garage met bijhorende luifel als opslagplaats voor brandhout. In bijlage vindt u een foto van wat we zoeken, maar dan in spiegelbeeld. Er dient enkel een extra zijwand voorzien worden zodat de luifel maar 1 opening heeft. Het gebouw zou moeten komen op klinkers. Oppervlakte is maximaal 4 meter diep en 8 meter lang. Dit zijn de maximale afmetingen. Deur van tuinhuis/garage zou ook een dubbele deur moeten blijven, zodat de zitmaaier buitengereden kan worden (dus liefst geen dorpel). Dak mag conform foto cottage of puntdak zijn.

Verbouwing : deuropening en raamopening maken

Graag offerte voor volgende verbouwingen te Ertvelde. 1) We hadden graag de deur opening van living naar de keuken vergroot naar een opening van 150 X 220 2) Een deuropening maken en deur monteren van slaapkamer naar achterliggende garage. 3) Vensteropening maken in muur garage van 150x150 4) De garagedeur gaat weg en er komt een schuifraam dus plaatsen van een dorpel 5) alle openingen volledig plakken en afwerken Kunnen maar vanaf 4 augustus in het huis. Vroeger ter plaatse gaan is heel moeilijk. Maar ik heb wel foto's om de werken te verduidelijken.

Deurgat maken in steunmuur

Er moet een opening voor een deur gemaakt worden in een dikke (steun)muur.

Diverse aanpassingswerken uit te voeren

Gyproc wand plaatsen, de opening voorzien voor een deur in een stenen muur en indien mogelijk ingebouwde kasten voorzien.

Uitbreken van een draagmuur en plaatsen van een poutrel

Uitbreken van een draagmuur en plaatsen van een poutrel volgens berekening van stabiliteitsingeneur. Betreft een muur naast een dubbele glazen deur. Opening wordt dus groter en deuren gaan weg.

Tussenmuur kantoren

In de muur (gyproc) tussen 2 kantoren dient een opening gemaakt te worden om een glazen deur te plaatsen.

Verbouwingen

Wij zijn op zoek naar iemand om een opening te maken in onze voorgevel om 'n bijkomende deur te plaatsen en ook 'n opening voor 'n nieuw raam, allebei volgens strikte maten. Daarnaast moet er ook een binnenmuur worden uitgebroken en opening worden dichtgemetst. Verder willen we onze (versleten) veranda vervangen door 'n soort leefveranda met plat dak waarvoor we dus ook iemand zoeken. Kan u ons laten weten of u zulke werken doet en of u 'n offerte zou kunnen maken?