Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Dubbelwandige flexibel steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dubbelwandige flexibel steken:

Plaatsen dubbelwandige flexibel schoorsteen

Een dubbelwandige flexibel plaatsen met opmetsen en herstellingen van voegen en schouw. Ik denk dat het gaat om een hoogte van 9 meter, verdere afmetingen weet ik niet.

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.

Plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw

Afvoergassen van hoogrendementsketel in schouw appartement van derde verdiep naar dak. Plaatsen van een dubbelwandige flexibel in schouw.

Dubbelwandige flexibel steken

Ik heb een oudere woning met een houtkachel waarvan de bestaande schouw niet goed trekt. Graag prijs voor dubbelwandige inox flexibel. Totale hoogte van de schouw 9 a 10 m

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel in schouw steken (diameter 150 lengte ongeveer 7 meter ) voor houtkachel en eternieten buis op dak vervangen door dubbelwandige inox buis met regen / trekkap.

Plaatsen dubbelwandige buizen schouw

Graag had ik eens prijs gekregen voor het plaatsen voor dubbelwandige buizen.Er is geen schouw aanwezig dus flexibel plaatsen.

Flexibele plaatsen

Graag wil in een bestaande schouw een dubbelwandige flexibel laaten plaatsen voor een houtkachel. Schouw is +/- 10m en diameter van kachelbuis is 120mm. Graag offerte voor de installatie van dit alles.

Plaatsen flexibel rookkanaal

Wij hadden graag een offerte gehad om een dubbelwandige flexibel in onze huidige schouw te plaatsen + aansluiten op kachel. Daar de voegen van de gemetste schouw het begeven omwille van de temperaturen die behaald worden.