Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Duivenpinnen plaatsen op balustrades en in trappen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Duivenpinnen plaatsen op balustrades en in trappen:

Duivenpinnen plaatsen op balustrades en in trappen

Voor een nieuwbouwproject zijn wij op zoek naar een vakman voor het plaatsen van duivenpinnen, drie gebouwen met trappen en balustrades uit zwart staal buiten. Duiven hebben zich reeds genesteld onder de trappen.

Plaatsen van duivenpinnen op dak

Ik heb heel wat overlast van duiven in de nok van mijn dak, +/- 15 m (foto in bijlage). Ik had graag duivenpinnen of een ander systeem laten plaatsen.

Plaatsen van duivenpinnen op dak

Het is een klusje op het dak (2de verdiep) voor het plaatsen van "duivenpinnen" op de dakgoot. Je kan het dak bereiken via een dakvenster op 2de verdieping Ik denk max. 1/2 uur werk.

Plaatsen van duivenpinnen en bakgoot schoonmaken

Ik wil een aantal duivenpinnen laten plaatsen op de uiteinden van de nok van het dak. Het huis telt gelijkvloers, verdieping en zolder. Ik schat daarom dat de nok ongeveer 9 m hoog is. Er is ruimte om een ladder te plaatsen, zowel in voortuin als in achtertuin. Ik heb reeds pinnen en lijmkit. Tegelijkertijd wil ik een bakgoot laten schoonmaken. Hoogte ongeveer 6 m.