Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Flexibel steken in schoorsteen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Flexibel steken in schoorsteen:

Flexibel steken in schoorsteen

Een nieuwe flexibele buis steken in de schoorsteen voor een pellet kachel en de buis op de schoorsteen vervangen door een net tegen vogels.

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.

Dubbelwandige flexibel steken

Ik heb een oudere woning met een houtkachel waarvan de bestaande schouw niet goed trekt. Graag prijs voor dubbelwandige inox flexibel. Totale hoogte van de schouw 9 a 10 m

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel in schouw steken (diameter 150 lengte ongeveer 7 meter ) voor houtkachel en eternieten buis op dak vervangen door dubbelwandige inox buis met regen / trekkap.

Flexibel steken

Bij het kuisen van de schouw (houtkachel) is er schade vastgesteld in de schouw. Bij deze wil ik de schouw laten renoveren met een flexibele buis of iets dergelijks. En terug aansluiten op de kachel.

Flexibel voor houtkachel plaatsen

Wij zouden een flexibel in houtkachtel willen laten steken en zouden willen weten hoeveel dit ons ongeveer gaat kosten. Schouw ongeveer 6 à 7 m hoog.

Plaatsing van een inox flexibel in schouw

Dak is recentelijk vernieuwd, schouw moest worden afgebroken en er werd aangeraden een flexibel (diameter 125 of 150 mm) te laten steken omdat er in de toekomst eventueel een houtkachel komt in plaats van de huidige gaskachel. Op dit moment nog geen schouwstuk geplaatst, de nieuwe pannen liggen erop in afwachting van verdere afhandeling.