Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur:

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.

Gatboring voor ventilator 125mm

In de badkamer dient 1 gat geboord te worden naar buiten diameter 125. Dat zou dienen voor de ventilator te plaatsen.

Gat boren door buitenmuur voor aircoafvoer diameter 125

In bestaand woning in de 2 slaapkamers een gat door de buitenmuur boren voor afvoer airco. Diameter 125.

Gat boren voor afvoer dampkap

Ik zoek een vakman die een gat kan boren voor de afvoer van de dampkap. Het gat zo een diameter van 100 of 150 mm moeten hebben. Het gat moet komen op een hoogte van ongeveer 3 meter en de dikte van de voorgevel is ongeveer 40 cm.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Prijsofferte met en zonder materiaal aub: - Sleuf van 13 m (70 cm diep) - Put 1 x 1 x 1 m tegen de buiten gevel - Pvc buis van 13 m 110 mm. Voorzie een gladde, rechte pvc-wachtbuis met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. - Muurdoorgang maken en in dat gat een mantelbuis met buitendiameter van 75 mm kunt plaatsen. De mantelbuis moet aan de binnenkant een glad oppervlak hebben. Van de pit door de kelder muur (geen vloer) - Een watervaste multiplexplaat voorzien op de plaats waar de gasleiding uw woning zal binnenkomen. Volgens: Graag aan de werken snel beginnen.

Een gat boren in de muur

Ik wil een gat boren in de muur voor de afvoerbuis. Het gat heeft een diameter van 20cm. De muur is van baksteen en 37cm dik. In blijlage vind je de foto van muur. De rode cirkel geeft aan waar de het gat moet komen.Foto ter beschikking.