Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Gat maken in badkamer voor ventilator" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gat maken in badkamer voor ventilator:

Gat maken in badkamer voor ventilator

Gat boren in badkamer voor ventilator van 12.5cm, muur is 40cm dik.

2 gaten door buitenmuur maken

Er dient een gat door de buitenmuur van onze houtskeletbouw geboord te worden voor de aansluiting van de dampkap en ook nog een gat voor de verluchting. Door een laag bakstenen.

Keldergat afdekken

Ik ben zoek naar iemand die mijn keldergat kan afdekken zodat ik nog voldoende verluchting binnen krijg in mijn kelder. Eventueel een ijzeren plaat langs de straatkant met allerlei gaten in zodat er geen beestjes kunnen binnen komen, maar ik wel verluchting heb. Of het gat veel groter maken? Ik sta open voor verschillende opties zolang ik maar voldoende verluchting krijg.

Zolder trapgat maken

Graag een nieuw zoldertrap gat maken en de oude dichten. Betonnen constructie .

Trapgat maken in de zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten steken. Hiervoor moet er uiteraard een gat gemaakt worden (moet wel nog uitgemeten worden). Ook het bestaande trapgat zou dicht gemaakt moeten worden.

Zoldergat verplaatsen in betonnen gewelf

Bestaande zolderopening verplaatsen voor het maken van een nieuwe zolderopening voor een trap te plaatsen voor een zolderkamer trap is reeds voorzien enkel nieuw zolderopening maken in plafond. Gat maken in een betonnen gewelf.

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m