Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Gegoten kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Gegoten kelder:

Aannemer nieuwe kelder

Aannemer: Ter plaatse gestorte kelder , nieuwe kelder plaatsen. Ter plaatse gegoten moet worden.

Gegoten kelder

1) Het deel kelder alwaar de trap in uit komt (459x328) 2) Het deel kelder zoals getekend op het plan (459x741) 3) De volledige oppervlakte van de woning De hoogte van de kelder betreft 220cm. Wij zouden afhankelijk van de kostprijs de rest van de woning onderkelderen in de vorm van een kruipkelder, hoogte 80cm.

Keldergaten dichtmaken

In onze gegoten kelder komt er water binnen langs de energiebocht. We hebben er al filoform Md 3 ingedaan maar dit helpt niet. Nu met de regen van afgelopen dagen druppelt het gewoon terug binnen. Wie kan deze dichtmaken met garantie want onze woning staat te koop en ik wil onze woning niet verkopen met een natte kelder.

Nieuwbouw kelder beton gieten

Prijs gegoten kelder 8 x 11 meter. Open bebouwing. Nieuwbouw. Adresgegevens bij afspraak

Nieuwbouw

Bestaande uit een gegoten kelder van 12 bij 30m. Een zaak van 12 op 20m. En een woning van 12 op14m.waar de slaapkamer onder de dak uitgerust zijn. En een dubbel garage achter de tuin met kelder.

Nieuwbouw

gegoten kelder: 15 op 12 op 2,5m gelijkvloers: 15 op 12 op 3m verdiep: 10 op 12 op 2,5m 2 gegoten trappen Plat dak, strakke woning zonder uitsprongen of dergelijke

Boven op ons onze kelder ligt een ...

Boven op ons onze kelder ligt een gegoten beton. Daarop is een terras van 35 à 40 m² aangelegd in de jaren 80. Deze winter is er wateroverlast geweest in de living die aanpalend op dezelfde betonlaag ligt als het terras. Het terras moet uitgebroken worden (kan ik eventueel zelf) maar er moet vanop de betonlaag weer een waterdichte opbouw komen (roofing of componenten alternatief met daarop chappe,...) met ofwel als bovenlaag houten tegels of gewone tegels.

Het opnieuw bouwen van een werkplaats ...

Het opnieuw bouwen van een werkplaats voor Garage Handel , op een oppervlakte van ongeveer 10X15m los of aangebouwd aan de huidige woning. Inclusief kelder in beton gegoten. Graag volledig advies hierover.