Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Gevel bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bekleden:

Gevel bekleden

Gevel van ong. 20m² bekleden met hout. Betreft een zijmuur die gevolgd word door carport van 5-6m die afgesloten is met een poort. Gevel doortrekken. Carport vernieuwen. Indien gevel niet kan doorgetrokken worden is de keuze van gevelmateriaal groter dan enkel hout.

Gevel bekleden

We zouden graag onze volledige linkergevel en deel van de voorkant van het huis laten bekleden. In totaal is het zo'n 100m². We zouden graag gaan voor een modern uitzicht, materiaal te bespreken met vakman.

Gevel bekleden met isolerend materiaal

Gevel van 10 m breed en 10 m hoog te bekleden met isolatie en steenstrips, eventueel crepi. Gebouw met 3 appartementen.

Gevel met isolatieplaten bekleden en bezetten

Gevel is momenteel bekleed met tegels , wij hadden graag isolatieplaten erop geplaatst en laten bezetten in kleur. Oppervlakte eens komen kijken ter plaatse. Dit betreft de voorgevel. Er zitten 3 ramen in en een voordeur.

gevel bekleden en isoleren

Een gevel met een oppervlakte van 25m² bekleden Er staat er momenteel Crepi op , mogelijk zal de isolatie opnieuw moeten gedaan worden bij het verwijderen van Crepi. Groot interesse in het volgendde: zacht hout (thermowood, oregon, lorken... )

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevel bekleden zonder isolatie. Ongeveer 400 m². Dit is voor de 4 gevels. Er werden al tengel latten aangebracht op houtvezelplaten (35mm Pavatex) en Solitex geveldoek. De houten latten (shiplap - koud tegen elkaar - drie diktes 66-110 en 140 mm - in hoogwaardig Fins (vuren) Thermowood lengte 420cm)

Sidings plaatsen en isoleren op achtergevel

Achtergevel van rijwoning met twee verdiepingen bekleden met siding en isoleren. Gevelbreedte 4 m met extra uitbouw van ca 1 m. Dus een L-vorm 3 m binnenhoek, 1 m buitenhoek 1 m. Gevel was reeds afgewerkt met pvc (30 j geleden) maar door stormwind gedeeltelijk gelost. Ongeveer 25 m² te bekleden.

Houten gevelbekleding 15 m²

Gevel bekleden : 2 kleine stukken gevel dat we graag willen afwerken met hout. De oppervlakte te bekleden is ongeveer 15 m².