Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Gevel van open bebouwing bepleisteren met crépi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel van open bebouwing bepleisteren met crépi:

Gevel van open bebouwing bepleisteren met crépi

Vakman voor het renoveren van onze gevel van onze open bebouwing . Wij hadden graag witte crepi gehad in combinatie met moderne donkere steenstrips. Gevel niet recht en afgebladerde verf + -200m².

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 8 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken.

Elastische verticale voeg aanbrengen tussen huizen

De verticale cementvoeg is losgekomen. Het loszittende cement loskappen, de te diepe voegen voorvullen met een open-cellen mousseband, en uiteindelijk een elastische voegpasta aanbrengen in dezelfde kleur van de cementvoegen. De hoogte van de gevel is 7 meter, en zowel voor- als achtergevel moeten behandeld worden.

Huis renoveren

Betreft half open bebouwing Zou graag een nieuwe gevel, nieuw dak, nieuwe ramen, riolering en oprit willen plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.

Betonnen balk verwijderen

Openmaken van de keuken door gevel open te maken. Momenteel staat er een deur, raam en klein opstaand muurtje van 40cm. De totalen overspanning bedrag 1,9 m. Er loopt een balk over de ganse lengte van de gevel deze moet gedeeltelijk worden afgebroken vermits stabiliteit niet kan worden gegarandeerd.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Prijsofferte met en zonder materiaal aub: - Sleuf van 13 m (70 cm diep) - Put 1 x 1 x 1 m tegen de buiten gevel - Pvc buis van 13 m 110 mm. Voorzie een gladde, rechte pvc-wachtbuis met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. - Muurdoorgang maken en in dat gat een mantelbuis met buitendiameter van 75 mm kunt plaatsen. De mantelbuis moet aan de binnenkant een glad oppervlak hebben. Van de pit door de kelder muur (geen vloer) - Een watervaste multiplexplaat voorzien op de plaats waar de gasleiding uw woning zal binnenkomen. Volgens: Graag aan de werken snel beginnen.

Verbouwing gezinswoning

Verbouwing gelijkvloers gezinswoning half open bebouwing: - Afbraak muren, vloeren, badkamer en keuken gelijkvloers - rioleerwerken kruipkelder tot voorbij de gevel (niet tot op het straat) - 2 Ruimtes (kamers): ingraven aardingslus, plaatsen pvc-folie, wapenen met netten, betonneren plaat 15 cm + product tegen waterdoordringing - poetrels, sloffen en kolommen plaatsen volgens plan ingenieur - metselwerken wand tussen berging en keuken, 14 cm dik (15 m²) ; bergruimte achter hal 14 en 9 cm dik (9 m²) ; binnenmuren berging en wc 9 cm (20m²) - dorpels in blauwe hardsteen: 5 cm dikte aan schuifraam, aan achterdeur en aan raam zijgevel

Bouw woning 1

het zou gaan over een renovatie waarvan 1 gevel van de woning behouden zou worden het gaat om een half open bebouwing maar zou deze wil deze sluiten met een open garage in de voorgevel verwerkt( een beetje hoeve stijl) een woon oppervlakte van +-100m2 beneden verdieping,120m2 eerste verdiep ik zou willen werken met een oversteek boven de half open garage wij zouden kiezen voor pastorij stijl daar bijkomend zou ik een schuurtje willen achteraan op het terrein van +-5m op 8m