Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "gevolgschade herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor gevolgschade herstellen:

Gevolgschade herstellen

Lekkage in dak herstellen. Vochtinsijpeling in woonkamer alsook muren, plafond en vloer bij onderburen herstellen.

Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren

Herstellen dak zijkant aansluiting met de buren, insijpeling door de buitenmuur en gevolgschade aan de binnen muren slaapkamer.

Herstellen gevolgschade slecht geplaatst daklood

Door het ontbreken of slecht geplaatst daklood is er een natte muur van 1 à 2 meter. In de keuken over een lengte van ongeveer 8 meter opkomend vocht Uit te voeren werken. - Daklood - Stoppen optrekkend vocht - Plaatsen nieuwe bezetting waar nodig

Herstellen van lek in badkamer en gevolgschade

- Herstelling lek in holle muur badkamer. - Herstelling betegeling in badkamer. - Vervangen pleister en behangpapier in belenden slaapkamer. - Opgeduwd laminaat parket? - Herschilderen plafond onderliggende keuken. Lekdetektie rapport ter beschikking.

Opsporen en herstellen schade tgv waterlek

Waterlek heeft schade aangericht aan muren en plafond. Voor verzekering hebben we bestek nodig van aannemer die schade zal herstellen (zie foto's). Ook schade aan plafond (lek in platdak? ) Opsporen van lek en bestek voor de gevolgschade.