Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Graafwerken voor aansluiting van gas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Graafwerken voor aansluiting van gas:

Sleuf graven voor aansluiting gas

- Graafwerken greppel voor een gasaansluiting - Afstand rooilijn tot woning: ongeveer 17 meter (+ 1m50) - Graafwerken in onverharde zone (gras) - Hindernissen: tuinmuurtje (ondergraven mogelijk?) - Hoek van 90° aan verhard tuinpad tot muur woning (afstand: ongeveer 1m50) - Vereisten Fluvius: * Sleuf minimum 60 cm en max. 70 cm onder het maaiveld * Aan gevel een buitenput van 1 x 1x 1 m (l x b h)

Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken

Huis gekocht. Aanvraag ingediend bij Fluvius om aardgas aansluiting uit te voeren en goedgekeurd. Nu zoek ik een vakman die graafwerken (60 cm diep en +- 14 m lang) uitvoert van straat tot voorgevel en de mazout ketel vervangt door een nieuwe condensketel in de kelder.

Graafwerken voor aansluiting van gas

We hebben iemand nodig om graafwerken uit te voeren als voorbereiding van de gasaansluiting. De put zelf heeft standaardafmeting van 1 op 1 meter, afstand naar straat ben ik mij niet bewust van. Zelf ben ik nog niet goed op de hoogte welke afmetingen moeten uitgegraven worden.

Graafwerken voor aansluiting gas

Een sleuf graven voor gasaansluiting en gat onder garagedorpel door. Lengte sleuf is van aan de stoep tot aan garage 9 meter.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 8 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken.

Graafwerken voor aansluiting van gas

Ik wil een aansluiting maken op het gasnetwerk in de straat; momenteel verwarming op stookolie; de mazouttank ligt onder de oprit. Deze moet blijven liggen wegens te dicht bij de gevel. De lengte van de oprit is ongeveer 15 meter. Graag in de maand mei - juni de werken laten uitvoeren.

Graafwerken aansluiting aardgas

Ik wil een aansluiting maken op het gasnetwerk in de straat (momenteel nog op stookolie). Graag offerte/bestek van werken om alles klaar te maken voor aansluiting

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Prijsofferte met en zonder materiaal aub: - Sleuf van 13 m (70 cm diep) - Put 1 x 1 x 1 m tegen de buiten gevel - Pvc buis van 13 m 110 mm. Voorzie een gladde, rechte pvc-wachtbuis met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. - Muurdoorgang maken en in dat gat een mantelbuis met buitendiameter van 75 mm kunt plaatsen. De mantelbuis moet aan de binnenkant een glad oppervlak hebben. Van de pit door de kelder muur (geen vloer) - Een watervaste multiplexplaat voorzien op de plaats waar de gasleiding uw woning zal binnenkomen. Volgens: Graag aan de werken snel beginnen.