Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Graafwerken septische put en regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Graafwerken septische put en regenwaterput:

Graafwerken septische put en regenwaterput

Graag zouden wij een bedrijf zoeken die regenwaterputten en septische putten uitgraaft en plaatst.

Graafwerken uitvoeren voor rioleringswerken

De ontstoppingspunten moeten blootgelegd worden om alzo de verstoppin(en) on de hoofdavoerleiding naar de riolering te kunnen behandelen (cfr rapport Cibor lekdetectiefirma). Volgens inlichtingen verkregen bij de dienst openbare werken gemeente Londerzeel zou dit (deze) ontstoppingspunt(en) zich mogelijk bevinden in de buurt van de oprit. Septische put bevindt zich voor de voordeur.

Riolering, septische put en regenwaterput

Graag offerte voor afwerken riolering, plaatsen putten en leveren kiezel. Goed te bereiken in voortuin. Indien mogelijk een prijs per onderdeel, maar ook een totaalprijs. Werken kunnen zo goed als direct gestart worden, ten laatste uitvoering september. Schema's van riolering in bijlage. Eerste geeft bestaande situatie aan, tweede geeft bestaande plus uit te voeren werken aan. Ook foto's van oprit toegevoegd. Septische put en regenwaterput Leveren en plaatsen septische put voor 5 personen met opzetstuk en deksel. Leveren en plaatsen regenwaterput 10. 000L met opzetstuk en deksel. Afvoeren afvalgrond (ongeveer 1 container overschot van andere graafwerken). Aan regenwaterput goede grond terug leggen (is voortuin met goed grond). Foto's ter beschikking.

Rioleringen vervangen en graaf werken

1. Riolering overloop septische put +_24 meter. 2. Graafwerken en terug plaatsen van stenen dals.