Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken:

Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken

Huis gekocht. Aanvraag ingediend bij Fluvius om aardgas aansluiting uit te voeren en goedgekeurd. Nu zoek ik een vakman die graafwerken (60 cm diep en +- 14 m lang) uitvoert van straat tot voorgevel en de mazout ketel vervangt door een nieuwe condensketel in de kelder.

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graven van greppel en put voor gasaansluiting. Het gaat over een stuk van 1 m³, plus een greppel van een halve meter breed, 70 cm diep over lengte van 8 meter.

Graafwerken uitvoeren voor rioleringswerken

De ontstoppingspunten moeten blootgelegd worden om alzo de verstoppin(en) on de hoofdavoerleiding naar de riolering te kunnen behandelen (cfr rapport Cibor lekdetectiefirma). Volgens inlichtingen verkregen bij de dienst openbare werken gemeente Londerzeel zou dit (deze) ontstoppingspunt(en) zich mogelijk bevinden in de buurt van de oprit. Septische put bevindt zich voor de voordeur.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 8 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken.

Graafwerken voor aansluiting van gas

Ik wil een aansluiting maken op het gasnetwerk in de straat; momenteel verwarming op stookolie; de mazouttank ligt onder de oprit. Deze moet blijven liggen wegens te dicht bij de gevel. De lengte van de oprit is ongeveer 15 meter. Graag in de maand mei - juni de werken laten uitvoeren.