Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Graven van sleuf voor gasleiding" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Graven van sleuf voor gasleiding:

Graven van sleuf voor gasleiding

We gebruiken momenteel mazout en willen overschakelen naar gas. Er dient een sleuf van ongeveer 30 meter lang gegraven te worden tot aan de straat. We weten niet welke straat aangezien onze woning op de hoek van twee straten staat.

Sleuf graven voor gasaansluiting

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot aan de gevel van de woning met op het einde een werkput van een kubieke meter. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Het terrein is licht oplopend en wellicht zullen er boomwortels verwijderd moeten worden.

Sleuf graven aardgasleiding

Een sleuf van 20m voor aardgasleiding

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting-sleuf graven

We hebben momenteel stookolie en willen overschakelen op gas. We hebben reeds toelating van Eandis, maar er dient nog een werkput en sleuf gegraven te worden tot aan de straatkant ongeveer voor een lengte van 6 a 7 meter. Deze sleuf loopt over/onder onze oprit.

Plaatsen regenput en waterpomp voor besproeien van tuin en toiletten en sleuf graven

We willen een regenput van 10 000 liter laten plaatsen in de voortuin, alsook een waterpomp in de berging en de sanitaire verbindingen, oa 2 buitenkraantjes. Dit is voor de tuin en voor het toilet. Die komt vooraan in de tuin aan de straatkant. Graag in het midden van de tuin plaatsen. Ook graag sleuf graven.

Graafwerken voor aansluiting gas

Een sleuf graven voor gasaansluiting en gat onder garagedorpel door. Lengte sleuf is van aan de stoep tot aan garage 9 meter.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Ik wil graag een sleuf van 1.5 meter en een 1 m x 1 m put voor aardgasaansluiting laten uitgraven in de eerste helft van augustus.

Sleuf graven voor aansluiting waterleiding

Wij zouden een sleuf voor de waterleiding willen laten graven, voor onze renovatiewoning De lengte van gevel tot stoep is 5,5 m, De sleuf zou 1 m diep moeten zijn.