Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Grondwaterput plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grondwaterput plaatsen:

Grondwaterput plaatsen en pomp voorzien

Ik zou graag een grondwaterput willen laten plaatsen, inclusief pomp en de aansluiting. Grondwater zowel in de tuin als voor toiletten en wasmachine binnen te gebruiken.

Grondwaterput plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput willen laten boren in mijn tuin. Ik zou hem ook graag binnenshuis laten aansluiten De tuin is ongeveer 180 m².

Grondwaterboring uitvoeren

Grondwaterput plaatsen voor het tuingebruik met bovengronds pomp.

Pomp plaatsen in waterput en aansluiten op kraan

Wij hebben een waterput in de tuin. Graag willen we hier een pomp in plaatsen zodat we het water kunnen gebruiken in de tuin. Het is een grondwaterput maar we zouden er graag ook een regenwaterput van maken.

Put boren voor beregeningsinstallatie op aan te sluiten

Boren grondwaterput + pomp plaatsen in tuin. Vooral om de tuin te bewateren - ter grootte van een voetbalveld

Grondwaterput boring uitvoeren

Het boren van een put voor het beregenen van mijn tuin inclusief het leveren en aansluiten van een beregeningspomp. Tuin is zo'n 70 meter lang m.a.w. pomp met een vrij hoog debiet zal nodig zijn veronderstel ik. Het is ook de bedoeling dat de pomp langere tijd kan opstaan. Zou hem in het midden van mijn tuin willen plaatsen aangezien daar reeds een garage is waar elektriciteit aanwezig is. Grondwater schat ik hier op zo'n 3 meter maar weet niet wat de kwaliteit hiervan is.

Grondwaterput slaan of boren

Wij willen zo snel mogelijk een grondwaterput laten plaatsen in onze tuin, voor het besproeien van de planten. De tuin is 10 are groot en gelegen in Linkhout. Wij hebben een zanderige ondergrond en wensen roestvrij water.

Grondwaterput boren

We zouden graag een grondwaterput boren en plaatsen van een pomp voor grondwater.