Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Grondwaterput plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grondwaterput plaatsen:

Grondwaterput plaatsen

Grondwaterput - drinkbaar water voor chalet.

Waterput plaatsen

Graag wil ik een grondwaterput laten plaatsen voor het gebruik van sanitair water. en advies over het gebruik van put water.

Grondwaterput boren en aansluitingen voorzien

Omdat de regenwaterput ontoereikend is voor drogere periodes en ook voor het sproeien van de tuin zou ik willen gebruik maken van het grondwater. Met het grondwater zouden we dus graag de regenwaterput aanvullen en de tuin sproeien. Boring, plaatsen pomp, plus de nodige hulpstukken.

Pomp voor grondwaterput plaatsen en leiding doortrekken

Ik heb thuis een grondwater put alsook een regenwaterput. Graag had ik hier gebruik van gemaakt om wc, buitenkraan, wasmachine,... op aan te sluiten. Het gaat hier enkel om de installatie van de pomp en de nodige leidingen doortrekken.

Put boren voor grondwater

Grondwaterput plaatsen van 3000L voor tuinonderhoud en auto te wassen. Achteraan in de tuin Gemakkelijk bereikbaar langs de zijkant van huis .

Grondwaterput boren

Putboringen tot 20 meter diepte. De waterput zou geschikt moeten zijn voor de besproeiing van mijn tuin & planten, poetsen van de wagen . Afwerking put en plaatsen van een passende pomp en kraan.

Waterput boren en plaatsen pomp

Het aanleggen van een grondwaterput en het leveren en plaatsen van een pomp (in de buis).