Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: gyproc muur plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: gyproc muur plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor gyproc muur plaatsen:

Gyproc muur plaatsen

Ik wil de kamer van mijn zoon vergroten. Daarom moeten de ingebouwde kasten die nu een 'muur' vormen aan zijn kamer, worden uitgebroken. Ze nemen, omdat het diepe kasten zijn, veel plaats in eens uitgebroken, zou ik graag een gyproc muur in de plaats willen met een simpele deur erin. Ook zou ik graag het plafond van mijn badkamer laten herdoen .

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : 1/gyproc op 4 m L en +/-3m H stenen muur plakken en afwerken in living 2/ gyproc plaatsen op 1 muur +/- 4 op 4m slaapkamer 3/ WC lekt (nog nieuw maar foutje in aansluiting)

Verwijderen gyproc muur-plaatsen radiatoren

Gyroc muurtje in kinderkamer verwijderen en twee radiatoren in de kamer verplaatsen. Ik kan foto s mailen indien gewenst.

Aanvraag offerte herstel waterschade

Door een lek bij mijn bovenbuur heb ik waterschade in mijn badkamer en is er waterschade in de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw. Het lek is ondertussen hersteld. Graag 2 aparte offertes: 1) gemeenschappelijke delen: verwijderen pleisterwerk aangetaste muur na droging opnieuw bepleisteren van muur en schilderen vernieuwen/herstel elektriciteit 2) mijn appartement: plafond: verwijderen gyproc en isolatie opnieuw isoleren plaatsen van nieuwe gyproc plafond + schilderen muur: evaluatie van pleisterwerk na droging verwijderen of behandelen beschimmelde muren + schilderen

Hang schuifdeur bevestigen en ingebouwde kasten maken

Ik zoek iemand om: - hang schuifdeur (binnendeur in hout) te bevestigen en klein gyproc muurtje te zetten (L minder dan 1m) - garagemuur af te werken met ingebouwde kasten en gyproc muur te plaatsen

Plaatsen van gyprocwand en muur in steigerhout

Betreft: Plaatsen van 3 gyproc wanden en 1 muur in steigerhout. Graag offertes om dan zo snel mogelijk uit te voeren.

Diverse aanpassingswerken uit te voeren

Gyproc wand plaatsen, de opening voorzien voor een deur in een stenen muur en indien mogelijk ingebouwde kasten voorzien.

Flatscreen tegen gyprocmuur plaatsen

Ik zou graag een flatscreen tv tegen de muur willen installeren. De wand is niet van beton/baksteen, maar gyproc.