Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen van een balustrade in metaal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van een balustrade in metaal:

Herstellen van een balustrade in metaal

De metalen balustrade van 7 meter is beschadigd en moet terug in oorspronkelijke staat hersteld worden. Het gaat om een bel-étage woning.

Houten balustrade herstellen

Herstelling van de houten balustrade op het terras op de eerste verdieping. Gebroken balk die ter ondersteuning dient herstellen.

Herstelling balustrade balkon

Ik wil graag de balustrade van het balkon van mijn appartement laten herstellen. Er bevinden zich enkele barsten in de balustrade.

Balustrade en raampje herstellen op terras

Balustrade herstellen eerste verdiep, bouten losgeraakt.

Balcon restauratie

Balustrade zandstralen en schilderen. Beton afbrokkeling herstellen of omkasten. Oud herenhuis met balcon.

Diverse klussen en afwerking woning

In mijn woning dienen diverse klusjes te worden uitgevoerd: - herstellen aansluiting dakgoten. Afwerken bakgoot. - Herstellen waterlek onder bad (kleine waterschade aan plafond in living) - herstellen dichting tussen bad en muur. - Herinstalleren ingebouwde vaatwasser - dichten lek aansluiting overloop pompbak - Afwerken crepie en plinten op koer - plaatsen kleine balustrade aan vide, en eventueel kleine trapleuning - Ophangen verlichting (armaturen) - herstellen kleine deuk in wand bestek maken voor niet dringende herstellingen: - vervangen twee tegels in living - trap is beetje scheef gezakt. Valt dit te herstellen? - na nemen van bad of douche ruikt het huis naar afvoer. Kan dit hersteld worden? Bestek?

Renovatie van balkon

Graag prijsofferte voor een balkon op 2de verdiep, met afmetingen 1m op 6m. Nieuwe waterdichte deklaag als ook herstellen vertikaal gedeelte van de balkon waar de balustrade aan vast is gemaakt.