Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen glas voordeur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen glas voordeur:

Veranda herstellen na stormschade

Door de stormschade is er veel schade aan de voorste profielen en glas van de veranda. Eveneens de dakplaten zijn aan vervanging toe. Glazen kapot en profielen beschadigd en ook het rubber is verschoven.

Herstellen glas voordeur

Graag zou ik een gebroken ruit van mijn voordeur laten herstellen afmeting is 33 cm op 154 cm.

Lek in dak herstellen en Velux herstellen of vervangen

Betreft een zadeldak: Geen al te grote lek. Het dak lekt en dat zou hersteld moeten worden. De Velux is gebarsten. Dat glas dient vervangen te worden. Of indien nodig de hele velux.

Allerlei klussen uit te voeren

Lichtstraat herstellen, schotelantenne demonteren, sloten van voordeurramen herstellen, voordeurknop monteren, glas in binnendeur vervangen

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben gisteren een serieuze hagelstorm gehad en het glas in onze voordeur is gebarsten. Het betreft dubbel glas (buitenste glas gebroken). Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk laten herstellen.

2 lekken veranda herstellen

Onze veranda lekt op 2 plaatsen: er sijpelt water binnen aan een raam. Dat raam is echter niet van glas, maar van plexi. En er sijpelt water binnen op een plek aan het dak. We gaan ervan uit dat beide lekken langs buiten behandeld dienen te worden. Daarnaast is er een vochtvlek in de slaapkamer op de muur, dicht tegen de grond. Daar zit aan de buitenkant een dakterras.

Herstellen van glasschade

Herstelling van de raam in mijn living. Het gaat om een schuifdeur op het 10 de verdiep van een appartementsgebouw. Het zijn toch wel zeer oude ramen dubbel glas.

Klussen in huis

Ik heb volgende zaken te doen: - glas plaatsen in voordeur - glas plaatsen in dubbele binnendeur - het herstellen van het spoelmechanisme van de wc.