Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren:

Daklekkage herstellen en waterschade herstellen

Waterschade aan muur op bovenste verdieping herstellen. Buren hebben tijdens renoveren schade berokkent aan dak volgens hen een dakpan gebroken en reeds vervangen. Ook graag lek herstellen.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput van 10.000L reinigen en herstellen. Er zit een lek in.

Herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan herstellen. Waterput is altijd leeg. Bij onze aankoop hebben ze ons laten weten dat er ergens een lek zit.

Plaatsen + Herstellen van linoleum op gang en aan deuren

Na een lek hebben wij een deel linoleum moeten verwijderen. En er zijn enkele herstellingen nodig. Totale oppervlakte ongeveer 38m² Groot deel moet terug geplaatst en gelast worden en enkele deuren die moeten herstelt worden.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Opsporen lek en schade van 2mx3m herstellen in keuken, steunmuur en plafond.

Waterput herstellen of een nieuwe plaatsen

De bestaande waterput staat leeg. Ik vermoed dat er een lek is. Ik wil dit laten herstellen indien mogelijk en anders een nieuwe waterput te steken.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan reinigen en herstellen. Waterput is bijna altijd leeg. Filter is in orde, maar ergens zit een lek of barst.

Herstelling na waterlek uitvoeren

Lekdetectie heeft een lek in de vloer aangetoond; hierdoor is er zowel waterschade in ons appartement, als in het appartement van de onderbuur. We zijn op zoek naar een vakman voor de herstelling. Betonnen vloer daarin gebroken buis te herstellen.