Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen mechanisme pvc raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen mechanisme pvc raam:

Herstellen mechanisme pvc raam

Ik heb 2 PVC ramen die nazicht nodig hebben. - Bij het dubbele raam lijken de 2 ramenhelften wat verzakt in het midden waardoor dit raam niet meer naadloos sluit (ruimte tussen beide vensterhelften loopt niet meer perfect evenwijdig maar is bovenaan nauwer dan onderaan) en er langs boven wat tocht en geluid doorkomt. - Het kiepraam sluit nog steeds voldoende maar opent niet altijd zo vlot (zowel open als kiep). Hier lijkt het sluitmechanisme (de "klink") versleten.

Herstellen veer rolluik of mechanisme vervangen

Veer rolluik: De veer van een rolluik is "ontspannen" en wij slagen er zelf niet in om deze veer terug op te spannen en alszo het rolluik te herstellen, want nu is het rolluik altijd omlaag. Indien het niet mogelijk is om deze veer terug op te spannen, mag het mechanisme vervangen worden.

Herstellen werking ouderwets rolluik

Herstellen werking oud rolluik (gelijkvloers - straatkant) in oudere woning van gepensioneerde. Optrekken van het rolluik gaat nog . Bij het neerlaten echter draait het lint beneden niet meer rond de cirkelvormige metalen cylinder ( diameter : circa 10 cm ) - blijkbaar is hier een onderdeel / mechanisme stuk geraakt hetwelk er moet voor zorgen dat het lint zich mooi rond de cylinder oprolt . Mogelijk is tevens het lint aan vervanging toe .

Schuifdeur te herstellen

Ik heb een grote kleerkast met schuifdeuren. Van een van die deuren is een wieltje afgebroken , schuift dus niet meer en de deur hangt scheef. Het mechanisme van die deurvis duidelijk stuk, de deur zelf is intact. Ik zou dit graag willen laten herstellen indien mogelijk. Kan bijna niet aan mijn kleren en de deur hangt gevaarlijk scheef.

Herstellen van raam

Raam in badkamer sluit niet goed, mechanisme van kunststof raam na te kijken.

Herstellen van drie rolluiken

Ik ben op zoek naar een klusje man die bij mij drie rolluiken kan herstellen. Meer in het bijzonder is onderaan het mechanisme kapot dat er voor zorgt dat het lint mooi opgerold geraakt. Dus lint is nog in goede staat

Schuifraam/deur mechanisme herstelling

Voor onze woning in Tervuren/Moorsel zoeken we een hersteller voor een groot schuifraam/deur waarvan de hendel die de deur opheft en schuift, kan herstellen. Deze hendel wordt van boven naar onder gedraaid ( 180° )en lift de deur een cm waardoor deze op wieltjes schuift over de ganse lengte. Deze handel is tevens voorzien van een sleutel slot. De hendel zit ergens geblokkeerd en deze demonteren vind ik te gevaarlijk om zelf te doen. We zoeken iemand met kennis van deuren en ramen. De oorsponkelijke leverancier bestaat niet meer ( 20 jaar geleden geinstalleerd) - raam is in mahoniehout en dubbele beglazing

Herstellen garagepoort

ben met de wagen tegen de garagepoort gereden. Deze is onderaan volledig ingedeukt. Is een automatische poort, op eerste zicht is er niks geraakt aan het mechanisme. Kan dit uitgeklopt worden?