Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen van bestaande oprit parking in betonklinkers en terras in keramische tegels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van bestaande oprit parking in betonklinkers en terras in keramische tegels:

Herstellen van bestaande oprit, parking in betonklinkers en terras in keramische tegels

Opp: ongev 200 m2 . Terras ongev 20 m2 voegen vernieuwen.

Diverse werken uit te voeren

Een oprit en terras in betonklinkers van 15x15cm herstellen: - deel uitbreken en terug deftig leggen en boordsteen ernaast. (in totaal 3 stukken, in totaal zo'n 20m²). - Fundering tuinhuis plaatsen (we kunnen beton en betonpomp laten komen): mal om beton in te gieten maken, plastiek erin, beton glad strijken, 2 tuinhuizen (van Makro) ineen zetten. - Goot afdak verlengen en aansluiten op bestaande goot gevel (in de grond, onder stuk terras dat herlegd moet worden.)

Herstellen verzakking oprit

Uitbreken van 5 vierkante meters klinkers, de gebruikte klinkers dan terugplaatsen.

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig

Vervangen toezichtdeksel

Het vervangen van toezichtdeksel oprit buiten. Afmeting 55 x 55 cm. Redelijk dringend. Herstellen binnenkant put (metselen).

Allerlei klusjes uit te voeren

Ik ben op zoek naar iemand voor allerlei klusjes: klink herstellen, lamp ophangen, electriciteitsstoring aan buitenverlichting checken, parkeerplaats maken op oprit met klinkers, afsluiting tuin veranderen...

Aanleggen bijkomend deel terras en ...

Aanleggen bijkomend deel terras en herstellen laatste 2 rijen stenen oude terras (of indien niet mogelijk volledig herleggen oud terras) Aanleggen verhard tuinpad (16m op 1 m) Plaatsten boordsteen rond gras en deel terras (ongeveer 40 m) Heraanliggen grind oprit en pad voor voordeur, of ander voorstel.

Betreft de heraanleg van een verzakte ...

Betreft de heraanleg van een verzakte huisriolering van een putje naast het huis tot aan de staatriolering (buis loopt onder kiezelstenen (oprit), vermoedelijke diepte 70-100 cm). In dat putje komt de overloop van de regenput en het afvalwater terecht en verder naar de straat komt de afvoer van 2 wc's (blauwe lijn op foto). Vermoedelijke lengte verzakte en te herstellen (rode lijn) 12-14m.