Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen schuifraam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen schuifraam:

Herstellen schuifraam

We hebben schuiframen van het merk Renson. Ze zijn zo een 10 jaar oud en nog in goede staat. Echter 1 van de schuiframen (die we vaak gebruiken als achterdeur) klemt tegenwoordig en zou denk ik eens moeten nagekeken worden. Ik denk dat er iets tussen zit waardoor de wieltjes niet meer goed rollen.

Rubber schuifraam herstellen of vervangen

De rubber onderaan onze schuifdeur die uitkomt op het terras (appartement 1 ste verdieping) is losgekomen en dit moet worden hersteld. Blokkeert niet, maar wel vermijden dat de schuifdeur gaat blokkeren.

Herstellen van elektrische rolluiken

1 van onze elektrische rolluiken aan een schuifraam stopt bij het naar boven gaan, als het ongeveer 10 a 20 cm van de grond is. Met een duw gaat het verder naar boven. Het kan de motor ook zijn. Afmetingen van het raam: 2 m 15 hoog, 2 m 05 breed.

Aluminium schuifraam herstellen

De rail en de wieltjes en het sluitmechanisme van 2 aluminium schuiframen zijn versleten waardoor het openschuiven en sluiten moeizaam verloopt. De nodige werken dienen uitgevoerd te worden zodat de ramen weer vlot kunnen openen en sluiten. Het betreft buitendeuren op een terras van een appartementsgebouw op de derde verdieping.

Schuifraam herstellen

Schuifraam is kapot, zou moeten worden hersteld. Onderaan schuifraam is kapot.

Herstellen klink schuifraam

De klink van de schuifraam is afgebroken. Deze moet hersteld worden.

Herstellen toilet en schuifraam

Herstellen schuifraam heft niet meer op. Het toilet loopt door, zou moeten hersteld worden.

Schuifraam/deur mechanisme herstelling

Voor onze woning in Tervuren/Moorsel zoeken we een hersteller voor een groot schuifraam/deur waarvan de hendel die de deur opheft en schuift, kan herstellen. Deze hendel wordt van boven naar onder gedraaid ( 180° )en lift de deur een cm waardoor deze op wieltjes schuift over de ganse lengte. Deze handel is tevens voorzien van een sleutel slot. De hendel zit ergens geblokkeerd en deze demonteren vind ik te gevaarlijk om zelf te doen. We zoeken iemand met kennis van deuren en ramen. De oorsponkelijke leverancier bestaat niet meer ( 20 jaar geleden geinstalleerd) - raam is in mahoniehout en dubbele beglazing