Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellen voorgevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen voorgevel:

Herstellen voorgevel

Ze hebben in mijn voorgevel gereden, waardoor deze enorm beschadigd is. Er is een heel stuk weg aan de voordeur. De gevel bestaat uit sierstenen, maar ik heb geen idee wat de oppervlakte is.

Scheur herstellen in muur

De muur is minder dan 15 m². Graag wil ik de scheur herstellen. De scheuren bevinden zich op drie verschillende plaatsen in de voorgevel.

Herstellen barsten voorgevel

Zie verscheidene barsten in de voorgevel van mijn woning zou graag weten wat hier eventueel aan kan gedaan worden. Dit zijn 2 kleine en 1 grote, van boven naar beneden. Ter plaatse komen kijken voor advies , en prijsofferte.

Herstellen scheuren buitenmuur voor en zijgevel

Herstellen van scheuren in voorgevel en zijgevel ( laagbouw)

Herstellen zinken dakgoot

Zinken dakgoot voorgevel (straatkant) 8 meter lekt of loopt over. Voorgevel word nat , liefst de werken zo snel mogelijk uitvoeren.

Scheuren in gevel

Woning met mogelijks problemen aan de fundering. Diverse basten in de woning. (Voorgevel - barst thv inkomdeur (door en door gebarsten). (Achtergevel - barst buitengevel + barst binnenmuur) Diverse locatie met schade aan muur door aanwezige wortels. Graag opsporen van problemen en funderingen herstellen.

Herstellen voorgevel

Ik wil mijn voorgevel die beschadigd is door een auto laten herstellen.

Herstellen van de gevel

Moet dringend mijn voorgevel laten herstellen om klaar te zetten voor latere verkoop. Heb betonrot aan de voorgevel. Ter plaatse komen kijken.