Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstelling na waterlek uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling na waterlek uitvoeren:

Herstelling na waterlek uitvoeren

Lekdetectie heeft een lek in de vloer aangetoond; hierdoor is er zowel waterschade in ons appartement, als in het appartement van de onderbuur. We zijn op zoek naar een vakman voor de herstelling. Betonnen vloer daarin gebroken buis te herstellen.

Herstelling waterlek en gevolgschade

Lek aan kraan: Een vermoedelijk lek aan de kraan van het bad heeft via de chape zijn weg gevonden naar de muren grenzend aan de badkamer. Binnen de badkamer zijn deze betegeld maar aan de andere kant zijn deze geverfd en daar is de schade zichtbaar. Zie foto's. Aangezien dit onder de verzekering waterschade valt vragen ze om te starten met het voorleggen van een offerte voor de herstellingswerken.

Herstelling na waterlek

Plafond en muur herstellen na waterlekkage. Ook venstertablet te herstellen.