Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstelling waterschade na lek plaatsen nieuw raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling waterschade na lek plaatsen nieuw raam:

Herstelling na waterschade

Ik heb door een lek bij mijn bovenbuur op de muur in het toilet en de muren in de badkamer en op de muur in de gang vochtige plekken en/of blazen. De oppervlakte van de muur in de wc waar de plekken en blazen op zijn is 2,47 x 1,90m De oppervlakte van de muren waar in de badkamer waar blazen of vochtdruppels op zijn is 0,75m x 2,38m x 2 en 0.75m x 2,49m x 2 De plek in de gang heeft een oppervlakte van 0,40m x 0,50m De muren in de badkamer en wc en gang moeten nadien ook geschilderd worden. De gang waar het behangpapier af moet en welke nadien moet geschilderd worden is 35,664m² wel moet de oppervlakte van 7 deuren nog afgetrokken worden. De oppervlakte van de 4 muren in de wc is 13,7826m² wel moet hier ook de oppervlakte van 1 deur nog afgetrokken worden.

Keuken herstellen na waterschade

Vervangen (gyproc) plafond , eventueel herstellen zoldering keuken Gedeeltelijk herstelling keukenkasten/verlichting Afwerking waar nodig. Schilderen plafond en gedeelte muur.

Herstelling na waterlek uitvoeren

Lekdetectie heeft een lek in de vloer aangetoond; hierdoor is er zowel waterschade in ons appartement, als in het appartement van de onderbuur. We zijn op zoek naar een vakman voor de herstelling. Betonnen vloer daarin gebroken buis te herstellen.

Herstelling waterschade na lek eventueel plaatsen nieuw raam

Ik wil waterschade laten herstellen : verwijderen oud bezetsel, nieuwe bezetting, (1m²), en schilderwerken gang. Eventueel mag er ook een nieuw raam geplaatst worden.

Herstelling na waterschade uitvoeren

Waterschade aan het plafond door het niet goed bevestigen van tegels in de douche, ook de douchekraan was niet conform waterdicht geïnstalleerd. Plafond herstellen en douche herbetegelen. Kraan aan douche beter vastzetten en of vervangen.

Herstellen van plafond na lekkage

Herstellen plafond na waterschade van het plat dak thv de koepel. Het gaat hier om gyproc platen. Plafond gedeeltelijk gezakt en draagstructuur is aangetast. Aan de buitenzijde van het plat dak ligt reeds een nieuwe roofing laag. Graag herstelling plafond en draagstructuur. Plafond : 20 m² gedeelte koepel.

Herstelling waterschade kelder

Herstelling waterschade kelder: - afkappen loszittende delen - fixeren met betoncontakt - bepleisteren met kalkpleister - schilderen met twee lagen kalkverf - opervlakte +/- 9 x 1,7 m - U moet zelf het materiaal bezorgen

Herstelling van waterschade op zolder

Door een lek in de boiler op de zolder is er een waterschade in de ruimte eronder ontstaan. De deur is ook aan vervanging toe. Graag herstelling. Ter plaatse komen kijken.