Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstelling waterschade na lek plaatsen nieuw raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling waterschade na lek plaatsen nieuw raam:

Herstelling waterschade na lek eventueel plaatsen nieuw raam

Ik wil waterschade laten herstellen : verwijderen oud bezetsel, nieuwe bezetting, (1m²), en schilderwerken gang. Eventueel mag er ook een nieuw raam geplaatst worden.

Herstelling na waterschade uitvoeren

Waterschade aan het plafond door het niet goed bevestigen van tegels in de douche, ook de douchekraan was niet conform waterdicht geïnstalleerd. Plafond herstellen en douche herbetegelen. Kraan aan douche beter vastzetten en of vervangen.

Herstellen van plafond na lekkage

Herstellen plafond na waterschade van het plat dak thv de koepel. Het gaat hier om gyproc platen. Plafond gedeeltelijk gezakt en draagstructuur is aangetast. Aan de buitenzijde van het plat dak ligt reeds een nieuwe roofing laag. Graag herstelling plafond en draagstructuur. Plafond : 20 m² gedeelte koepel.

Herstelling waterschade kelder

Herstelling waterschade kelder: - afkappen loszittende delen - fixeren met betoncontakt - bepleisteren met kalkpleister - schilderen met twee lagen kalkverf - opervlakte +/- 9 x 1,7 m - U moet zelf het materiaal bezorgen

Herstelling van waterschade op zolder

Door een lek in de boiler op de zolder is er een waterschade in de ruimte eronder ontstaan. De deur is ook aan vervanging toe. Graag herstelling. Ter plaatse komen kijken.

Herstelling van lek na waterschade

Lek tussen wc en veranda plafond,er zijn stukken plafond ingezakt van het nat! In de slaapkamer boven de veranda, zijn er grote vocht plakken te zien. Dit is langs de kant van de gebuur nummer 25. Herstellen plafond. Komen kijken ter plaatse.

Herstelling waterschade

Door waterinsijpeling uit het appartement van een bovenbuur dient een muur vermoedelijk afgekapt te worden/hersteld te worden en is mijn vals plafond (in hout) doorgezakt en dient hersteld te worden. +/- 30 m² plafond

Herstellen na waterschade

Waterschade in mijn keuken. Graag herstelling en bestek voor de verzekering. Keukenkasten zijn beschadigd.