Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Herstellingswerken in de badkamer na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingswerken in de badkamer na waterschade:

Herstellingswerken in de badkamer na waterschade

Na een groot waterlek zijn er reparaties nodig in de badkamer. De schade betreft een waterleidingbreuk bij de bovenburen, hieronder alvast een beetje info van schade die ik heb kunnen vaststellen. Blazen in muren, blazen in gyproc, gevolgschade onder de vloer en ook in het vals plafond.

Herstellingswerken uit te voeren

Onderaan opgesomde punten zouden moeten hersteld of vervangen worden: 1. Een schuifdeur van 2m op 2m vanachter in de keuken waardoor je in de koer komt opent en sluit niet meer zoals het hoort en het slot is kapot. Deze zou moeten hersteld of vervangen worden. 2. De deurtjes van keukenkasten, schuiven en leidingen onder het keukenblad ( ook leiding voor afwasmachine) zijn kapot deze zouden moeten hersteld worden. 3. 5 radiator regelaars/koppen zijn weg + 1 in de badkamer hangt los deze zouden moeten hersteld worden. En 4 hiervan zouden moeten geverfd worden 4. De muren van de keuken +/- 4m op 4m zouden moeten wit geverfd worden. 5. De deuren op de gelijkvloers (3 normale standaard deuren) zijn beschadigd. Deze zouden samen met de deurlijsten geverfd en de deurklinken vervangen/h

Herstelling waterlek en gevolgschade

Lek aan kraan: Een vermoedelijk lek aan de kraan van het bad heeft via de chape zijn weg gevonden naar de muren grenzend aan de badkamer. Binnen de badkamer zijn deze betegeld maar aan de andere kant zijn deze geverfd en daar is de schade zichtbaar. Zie foto's. Aangezien dit onder de verzekering waterschade valt vragen ze om te starten met het voorleggen van een offerte voor de herstellingswerken.

Algemene herstellingswerken keuken / badkamer

uit te voeren werken: Keuken: plaatsing nieuw keukentablet met wasbak + kraan + warmwaterboiler Badkamer: afbraak oude douchecabine + plaatsing nieuwe douchecabine