Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Inox dubbelwandige flexibels voor condensatie ketels te plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inox dubbelwandige flexibels voor condensatie ketels te plaatsen:

Schoorsteenbuis vernieuwen

Huidige dubbelwandige inoxbuis verwijderen. Plaatsen nieuwe dubbelwandige inox buis en het dak rondom de buis terug dichtmaken. Ook de buis aansluiten op de kachel.

Plaatsen van schouw door plat dak voor houtkachel

We zouden een dubbelwandige inox schouw willen laten steken door een plat dak. Uitgang schouw is 15 cm. Dak bestaat van binnen naar buiten uit: gyproc, osb-plaat, isolatie 10cm, dakbedekking.

Voorbereidingswerken voor plaatsen houtkachel

Plaatsen van een reeds gekochte houtkachel. Maken opening door muren naar buiten voor de afvoer. Plaatsen dubbelwandige buis inox zwart.

Inox dubbelwandige flexibels voor condensatie ketels te plaatsen

Appartementsgebouw in de schouw komen 3 uitlaten van condensatieketels en 2 atmosferische ketels uit. Hiervoor willen we graag flexibels in inox plaatsen.

Dubbelwandige inox buis langs gevel plaatsen voor kolenkachel

Een Inox dubbelwandige buis langs buiten kant gevel plaatsen voor de kolen kachel.

Schoorsteen renovatie uitvoeren

Wij willen onze schouw laten tuberen met een dubbelwandige flexibele inox .

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.

Installatie houtvuur en maken van opening

Ik wil een tweedehands houtvuur laten installeren, heb ook de dubbelwandige inox buizen . Er staat nu een oud gasvuur die weggaat en de koperen gasleiding moet ook een paar meter ingekort worden. Voor het houtvuur moet er ng een gat naar buiten gemaakt worden en heb niks voor de overgang van 150mm (binnenbuis)naar 200mm (buitenhuis) .