Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Isoleren van zolder tussen dak en bestaande kamers? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Isoleren van zolder tussen dak en bestaande kamers.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Isoleren van zolder tussen dak en bestaande kamers:

isoleren van betonnen vloer NB

Ik wil graag isolatie beton en pur laten spuiten. Isoleren van de vloer. Ongeveer 100 m².

Geluidsisolatie plaatsen rond velux

Isoleren rond de velux: Op mijn zolder is 12 cm schuimplaatisolatie aanwezig onder het dak. Vóór het laten plaatsen van een Velux, lieten die totaal geen geluid van de drukke steenweg door. Na het plaatsen, stelde ik vast dat het geluid even erg was met raam open of dicht. I Na twee mislukte pogingen door klusjesmannen (één met uitzetisolatie uit een spuitbus en één met rotswol)

Zolder isoleren

Wij hebben een nieuwe woning gebouwd. De zolder (dak) is afgewerkt met een onderdak ( doek) maar is nog niet voorzien van isolatie. Oppervlakte van het te isoleren dak heb ik geen idee van. Gewoon puntdak, zolderoppervlakte is +- 54 m².

Isoleren van zolder tussen dak en bestaande kamers

Aannemer om te isoleren: betreft zadeldak. Wij hebben drie kamers in ons dak en zoeken een mogelijkheid om te isoleren. Is ons inzien mogelijk met dekens, maar daarvoor dienen twee mansgaten in gyproc muur kamers gemaakt te worden. We zoeken dus een aannemer die moeilijker omstandigheden kan isoleren. Graag contact voor eindejaar wegens wegvallen premies. Best ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Klussen binnenshuis

Tegels plaatsen keuken. Wasbak badkamer aanpassen. Klein stukje zolder isoleren.

Isoleren dak

Graag een offerte voor het opspuiten van 19-22 cm PUR schuim voor dak van zolder. Totale oppervlakte dat opgespoten moet worden is 130 vierkante meter.

Klussen in huis uit te voeren

Het voegen en vochtvrij maken van muren in de garage en de kelder. Het vervangen van een rolluik en vervangen van deur met omlijsting deur. Het verder isoleren van de zolder.

Isoleren van zolder

Volledige isolatie van zolderruimte van 2 x 8 m schuin dak